FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Cornel Dinu: "Nu arbitrii români sînt de vină, ci sistemul după care funcţionează"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2010 00:00

Cornel Dinu este de partea "fluieraşilor" români, fiind de părere că problemele din arbitrajul românesc nu vor putea fi rezolvate dacă vor fi aduşi arbitri străini. Administratorul delegat al roş-albilor crede că CFR Cluj a fost avantajată de arbitraje în ultimii ani.

"E o problemă foarte complicată. Vrem, nu vrem trebuie să acceptăm că nu arbitrii români sînt de vină, ci sistemul după care funcţionează. Sînt adeptul arbitrilor români, trebuie să ne facem singuri ordine în ogradă. Drama este că avem un lot de 5-6 arbitri buni, o perspectivă bună în ceea ce priveşte arbitrii, dar cel ce aruncă otrava în sabia combatanţilor ar trebui pedepsit.

Sîntem un neam în care nu iese fum fără foc, un adevăr există. În ultimii ani. CFR avantajată dubios în multe meciuri. Cînd sînt lucruri flagrante, indiferent că e vorba de Tudor sau Balaj, trebuie să ia o pauză să-ţi revii.

Mititelu judecă primitiv, urît, cînd spune că Dinamo şI Steaua ar trebui să sufere vreo 80 de ani fără să mai ia titlul. În '74, Craiova a furat campionatul lui Dinamo într-un mod ordinar. Miliţienii au venit şi au bătut banca de rezerve a lui Dinamo. Reţineţi! Să nu vorbească cei care nu ştiu, sfîrîie pe grătar în ignoranţă, în instincte primitive", a spus Dinu la Contraatac, de la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
_decebal
_decebal  •  16 Februarie 2010, 18:17

Dinu are perfecta dreptate cu arbitrii dar cu bataia luata de Dinamo ... hai sa fim seriosi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează