FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu, reacție dură după oferta lui Becali pentru Omrani: „Se fură organizat”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 08:44 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 09:53

Cornel Dinu (73 de ani) a comentat situația lui Billel Omrani, jucător dorit de Gigi Becali la FCSB.

După ce Gigi Becali a dezvăluit ce ofertă a făcut pentru Billel Omrani la finalul meciului CS Mioveni - FCSB, 1-1, Cornel Dinu este de părere că suma vehiculată nu este justificată de calitățile fotbalistului și crede că francezul exagerează cu pretențiile.

FCSB vaccinată vs FCSB nevaccinată! Cum arată primul 11 al jucătorilor pe care Becali îi vede „în putere”, fiindcă n-au făcut vaccinul
FCSB
FCSB vaccinată vs FCSB nevaccinată! Cum arată primul 11 al jucătorilor pe care Becali îi vede „în putere”, fiindcă n-au făcut vaccinul

„Omrani e un băiat care promitea în Marsilia, la început, dar la ora actuală... Se discută despre prime de instalare de 400.000. Se fură organizat! Dacă era un jucător de mare talent, rămânea în Franţa, la Olympique Marseille. Nu ştiu de unde atâtea zerouri şi dacă se justifică ele, având în vedere randamentul”, a declarat Cornel Dinu potrivit Telekom Sport.

Ilie Stan îl sfătuiește pe Becali să renunțe la Omrani

Ilie Stan, fost antrenor la FCSB, îl avertizează și el pe Becali să nu-l cumpere pe Omrani. În opinia tehnicianului, francezul nu este peste fotbaliștii din atacul roș-albaștrilor.

„E o ofertă incredibilă, iar Omrani nu merită banii ăștia. E părerea mea. Omrani e bun pentru Liga 1, dar nu poate să fie peste ce are FCSB. Nu poate face diferența. E foarte mult.Poți face oferta asta dacă ești campion și dacă mergi în cupele europene. 

Trebuie să vezi dacă mergi în cupele europene, vorbești cu el, pui niște clauze, bonusuri... Mai bine se merge pe mâna tinerilor, așa cum tot zice Becali, și scoți bani. Asta zic eu. Omrani nu e un jucător care merită acești bani”, a declarat Ilie Stan la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Gigi Becali, ofertă pentru Omrani

Omrani a cerut 40.000 de euro salariu și 500.000 la semnătură. Eu nu i-am dat atât. Nu i-am dat nici foarte aproape de ce a cerut el, dar nici foarte departe. Adică, la salariu sunt aproape, dar la semnătura i-am dat cam jumătate din ce a cerut (n.r. - 250.00). 

A cerut mai mulți bani decât oferta pe care i-am făcut-o. N-am bătut încă palma. Cel mai bine e să facem ca ei, să semnăm cu Omrani și să nu spunem, cum a făcut CFR cu Bălgrădean. Oricum, poate semna la orice oră, pentru că a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR.

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Iulian Apostol nu are încredere în viitorul lui FCSB: „Va fi foarte greu să câștige trofee în următorii ani”

Citește alte știri din Liga 1:

Așa s-a „rupt” lupta la titlu, între CFR și FCSB! + Șochează randamentul umilitor bifat de Universitatea Craiova
CFR vs FCSB
Așa s-a „rupt” lupta la titlu, între CFR și FCSB! + Șochează randamentul umilitor bifat de Universitatea Craiova
Nelu Varga pornește furtuna la CFR: „Vreau ședință cu jucătorii și antrenorii” + Clubul ar fi moștenit o datorie astronomică!
CFR Cluj
Nelu Varga pornește furtuna la CFR: „Vreau ședință cu jucătorii și antrenorii” + Clubul ar fi moștenit o datorie astronomică!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
invinctus
invinctus  •  22 Februarie 2022, 15:40

Cobanul *** puscarias viseaza la sute de mii de uro salariu ca da el dar saracul stie ca niciodata nu ar plati asa ceva .... decat se baga si el in seama ca sa nu rada lumea de el la cat e de prost .... stai linistit jiji si *** ca *** fc fcsb srl berceni nu va castiga titlul .....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

snooker
snooker  •  22 Februarie 2022, 12:43

Fariseul nu il vrea pe Omrani, dar vrea sa saboteze pe CFR, baga batul prin gard, ca un bun crestin cum se autointituleaza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează