FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Cum au decurs negocierile pentru Rîpă: "Gigi, dă şi tu mai mult!" » "În 6 luni e titular la naţională"

sursă foto: digisport.ro
sursă foto: digisport.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 22:55

UPDATE Gigi Becali a povestit cum au decurs negocierile cu Marius Stan pentru Rîpă.

"Marius Stan mi-a zis: «Rîpă nu mi-a făcut nici un rău. De ce să nu-l las să joace cu Ajax? Dar dă şi tu mai mult! Dă 100.000». Şi i-am dat. Mîine dimineaţă va pleca în cantonament. E cam cel mai bun fundaş dreapta al României la ora asta. În 6 luni va fi titular la naţională", a spus Becali la Versus, pe GSP TV.

UPDATE Cornel Rîpă a vorbit despre transferul la Steaua şi a anunţat că nu va putea să se alăture lotului roş-albaştrilor pînă mîine.

"E bine că s-a ajuns la un numitor comun şi vreau să le mulţumesc celor din conducere care m-au susţinut timp de 4 ani. 
Nu mai pot pleca azi. Mă voi alătura lotului mîine. De la Steaua a fost singura ofertă concretă", a spus Rîpă la Versus, pe GSP TV.

******

Telenovela fundaşului dreapta la Steaua a luat sfîrşit! Gigi Becali a bătut palma în această dimineaţă cu Oţelul Galaţi pentru transferul jucătorului chiar din această iarnă.

Cornel Rîpă care venise încă de ieri la Bucureşti va pleca în cursul zilei de astăzi, sau mîine cel tîrziu în cantonamentul din Spania al Stelei şi va începe antrenamentele alături de noii săi colegi.

Preşedintele gălăţenilor, Narcis Răducan a confirmat pentru GSP tranzacţia: "Da, este adevărat Cornel este oficial jucătorul Stelei. Ne-am înţeles cu Steaua şi poate juca la ei. Îi doresc mult succes şi îi mulţumim pentru tot ce a făcut la Galaţi".

Şi Gigi Becali a confirmat înţelegerea: "Rîpă este jucătorul nostru va pleca imediat în cantonament. Am dat 100.000 de euro pentru transferul lui. Acum pleacă în Spania şi începe antrenamentele cu Reghe".

Cornel Rîpă
- 23 de ani
- 1,80m
- a evouat în 118 meciuri în Liga 1, marcînd un gol
- are 5 selecţii în echipa naţională
- joacă de 5 ani la Oţelul, singurul club la care a evoluat
- are 5 prezenţe în grupele Ligii Campionilor

Cum ar arăta Steaua cu Rîpă pe teren împotriva lui Ajax: Tătăruşanu - Rîpă, Chiricheş, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Rusescu, Chipciu - Nikolici

Putea juca în Ghencea din 2011
Rîpă a mai fost dorit de Steaua şi în urmă cu doi ani, cînd Gigi Becali era gata să ofere 1 milion de euro pentru a-l transfera imediat după ce Oţelul a ieşit campioană. Tratativele s-au blocat însă, iar fundaşul a rămas în continuare la Galaţi. Acum ar fi putut pleca în Ucraina, dar a ales să meargă în Ghencea pentru că "sînt încă tînăr şi performanţa contează mai mult decît banii".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (88)
powerpokerro
powerpokerro  •  21 Ianuarie 2013, 23:22
Postat de thebluestlion pe 21 Ianuarie 2013, 19:00

Bai taceti in .... mea, e un copil si e talentat, normal ca a avut si caderi de forma la varsta lui, oricum e fotbalist pe langa altii mult mai in varsta decat el. Eu nu sunt stelist, nici pe departe, dar noi in loc sa sustinem sperantele Romaniei, acesti copiii, indiferent in curtea cui se afla, stam si balmajim ca nu are aia, ca nu are aia, pfff....specialistii lui peste!

baiatul asta a fost colegul meu de facultate(cu toate k nu a venit niciodata la ore)..intamplator l-am intalnit la secretariat,si felul in care se comporta si vorbea cu secretara a lasat mult,mult de dorit...mai pe romaneste,un ditamai cocalarul obosit si plin de fite...sincer...nu ii prevad un viitor stralucit in bucuresti....sper pt el sa ma insel...apropo,Cornele,dak citesti msj asta un sfat pt tine:bunul simt nu dauneaza sanatatii,ba din contra...da oricum e greu pt tine sa intelegi msj asta...

durul
durul  •  21 Ianuarie 2013, 22:43

steluta ,ai luat-o iar in bot de la Otelul !pe faza de aparare mai e cum e dar pe atac e clar in rapa !sa mai amintesc de vatca ,szekely, ochirosii ?

dinamo48ms
dinamo48ms  •  21 Ianuarie 2013, 20:02

Chiar ca are fata de stelist!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează