FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV 0-0

Cornel Ţălnar: "Meciul a fost într-o singură direcţie! Cred pînă la capăt în titlu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, analizează prestaţia elevilor săi în jocul cu FC Braşov şi spune că nu şi-a pierdut speranţele că alb-roşii pot deveni campioni în acest sezon.

"Nu am avut clarviziune în faţa porţii, păcat că nu am reuşit să fructificăm nici una dintre şansele pe care ni le-am creat. Ocaziile au fost la o singură poartă, în afară de două sau trei situaţii, FC Braşov nu a fost deloc periculoasă. Dacă nu marchezi apar nervii, stresul, iar lucrurile nu mai merg aşa cum trebuie. Vrem să le ridicăm moralul băieţilor, de aia sîntem puşi aici.

Încă mai sperăm la titlu, de ce să nu sperăm? Chiar dacă bate CFR pe Rapid, şi ei se pot încurca mai încolo. Cu Clujul şi cu Steaua ne-a fost mai uşor decît cu Pandurii sau Braşov, vedeţi şi dumneavoastră ce se întîmplă la astfel de întîlniri", a spus Ţălnar la conferinţa de presă.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
 •  11 Aprilie 2010, 22:45

Da, meciul a avut o singura directie: campionatul din Bangladesh!!!

 •  11 Aprilie 2010, 22:43

Daca jucau Roman, Ezequias sau Ilyes (din minutul 1) se termina ca anul trecut: 0-2

 •  11 Aprilie 2010, 22:36

talnare, sa-ti dau cu danone peste fatza aia tumefiata cu care indraznesti sa te afisezi in public! mai iei si 5000euro ca sa tii discursuri agramate!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează