FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cornel Ţălnar vrea să pună presiune pe CFR: "Nu-i lăsaţi să respire" ;)

Yssouf Kone, Kone, CFR Cluj
Yssouf Kone, Kone, CFR Cluj

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Cornel Ţălnar le-a cerut jucătorilor să facă pressing prelungit şi să pună presiune pe defensiva adversă, pe care o consideră punctul nevralgic al clujenilor 

Confruntarea de azi reprezintă pentru Dinamo şansa de a recupera puncte în faţa CFR-ului, care în acest moment se află pe prima poziţie, la 4 lungimi de "cîini". Cornel Ţălnar s-a sfătuit cu Cornel Dinu toată săptămîna pentru a găsi cea mai bună formulă de joc în Gruia.

1. "Ţînţarul" a purtat discuţii private cu fiecare jucător în parte. Discursul a fost unul mobilizator: "Lăsaţi rezultatul cu Ceahlăul în urmă, poate cu acel punct vom lua titlul! Vreau să fiţi concentraţi şi să jucaţi pentru voi în primul rînd. Gîndiţi-vă că două victorii, cu CFR şi Steaua, ar şterge orice eşec din urmă!".

2. Principala armă împotriva clujenilor este presiunea pe defensiva lor. "Cadu, căpitanul, şi Mureşan sînt suspendaţi. Au o apărare lentă, care greşeşte des dacă n-are spaţii. Faceţi pressing şi nu-i lăsaţi să construiască, la mijloc trebuie ţinut din scurt Culio şi Deac", au transmis antrenorii.

3. Principalul pericol în opinia "cîinilor" îl reprezintă cuplul Kone - Traore. "Să nu vă prind că vă e frică de ei! Sînt valoroşi, dar nu jucăm împotriva lui Drogba sau Adebayor. Marcaj în zonă, nu pe om, ca să nu ne surprindă, şi jucaţi agresiv!", le-a zis Ţălnar.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
 •  13 Martie 2010, 15:11
Postat de forumer pe 13 Martie 2010, 04:17

N.Dica trebuie sa joace ca titular, ceea ce cred ca se va si intampla. Stie mult mai bine ce inseamna un meci cu dinaMOE. Hai cu egalul!

ai vrea tu egal bate dinamo la un gol iferenta si va zdrobim ciobanilor in groapa miercuri ,nu o sa mai behaiti nici unu

 •  13 Martie 2010, 11:25

cu ce aparare are dinamo si bostina la mijloc un jucator lent vreti sa castigati?

julyan0
julyan0  •  13 Martie 2010, 09:37

Hai Dinamo !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează