FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra a tăiat în carne vie! A explicat de ce l-a dat afară pe Juan Albin și de ce a plecat Azer Busuladzici: "Stau doar cei care vor performanță!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 16:53

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre plecarea lui Azer Busuladzici, 25 de ani, și rezilierea contractului lui Juan Albin, 30 de ani.

Iată cele mai importante declarații:

1. "În cantonament, agentul lui Busuladzici a venit cu o ofertă, după sosirile lui Anton și Nascimento. Jucătorul (n.r. Busuladzici) mi-a zis că vrea să plece. Un jucător care nu mai dorește să rămână și să facă performanță poate pleca. Aici rămân doar fotbaliști care vor performanță"

2. "Acum două seri, Albin mi-a dat mesaj și mi-a spus că e obosit fizic și că nu dă randamentul pe care îl vreau eu. Mi-a zis că are probleme personale. I-am spus să vină dimineață la antrenament și că vom vorbi după aceea. Nu a venit la antrenament și am decis să nu mai continuăm. M-am întâlnit cu Mutu și i-am transmis decizia mea. Nu accept indisciplina la echipă, indiferent de nume sau de statut. Albin nu s-a putut adapta. Eu mi l-am dorit, dar nu este mai presus de echipă.

3. "Vor mai veni jucători. Au plecat Albin și Azer și vom aduce înlocuitori. Vom căuta, dar nu ne vom grăbi"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
danirovl
danirovl  •  21 August 2017, 09:21

Vad ca toata lumea aduce in discutie fosti 'mari' jucatori care au plecat de la dinamo in perioada asta....dinamo nu a avut nici un jucator f. bun...si nici acum nu are, poate costache , e singurul care o sa fie cumparat. Cu rivaldinho, filip,hanca, anton, maric , katsikas....dinamo are valoare de locul 7. Am vazut voluntari aseara...construieste mult mai bine decat dinamo!!!au ceva jucatori cu experienta....dinamo nu are nici macar unul!!!

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  18 August 2017, 20:33

mai transferam si noi cosmine ca marici ala si katikas sunt puscarie eric nu l ai vrut mai joaca tu mult cu bumba sa vezi cum pierdem meciurile

wertusi
wertusi  •  17 August 2017, 17:43

o mare tampenie ca l-au lasat sa plece pe Buzuladzici , cel mai bun inchizator din campionat .Albin putea sa joace la potential f bun peste o luna , Contra esti pe topogan

Vezi toate comentariile (47)
Comentează