FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - POLI TIMIŞOARA 0-0

Cosmin Contra: "Nu ţin la scaun! Dacă patronul este nemulţumit, să aducă pe altul"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Cosmin Contra, antrenorul-jucător de la Poli Timişoara, a comentat acuzele pe care i le-a adus patronul echipei, Marian Iancu, după egalul obţinut cu FC Braşov, 0-0.

"Din punctul meu de vedere, jocul prestat de noi la Braşov a avut şi plusuri, şi minusuri. Sînt mulţumit de modul în care ne-am organizat, dar nu mi-a plăcut că n-am avut forţă ofensivă. Dar dacă patronul este nemulţumit, atunci să aducă pe altul! Eu, unul, nu ţin de scaun. În discuţiile pe care le-am avut cu domnul Marian Iancu nu mi s-au făcut reproşuri, dar văd că prin presă apar tot felul de critici... Mă rog, domnul Iancu susţine financiar această echipă şi poate spune orice doreşte. Nu mă afectează criticile, iar dacă patronul e nemulţumit de un antrenor fără experienţă care, totuşi, a cîştigat şapte meciuri, are tot dreptul din lume să aducă pe altul, care să facă echipa să joace aşa cum doreşte dînsul", a declarat Cosmin Contra pentru evz.

"Sînt la început de drum în meseria de antrenor şi nu-mi permit să comentez arbitrajele. Nu pot, totuşi, să nu remarc faptul că FC Timişoara este singura echipă din Liga I care nu a primit nici măcar o lovitură de la 11 metri în acest sezon", a adăugat Cosmin Contra.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dani07
dani07  •  02 Noiembrie 2010, 15:07

FELICITARI,COSMINE!! frumos,adevarat si f bine spus! FORZTA POLI TIMISOARA!!

alexandruclujean
alexandruclujean  •  02 Noiembrie 2010, 11:22

Mister Contra, la ce tiki-taka au facut rezervele lui "U" etapa trecuta cu fecetimisoara 2002 timp de 45', nu forta ofensiva va lipseste... Dati-i drumul lui Goga, se plafoneaza in adunatura aia de impiedicati! p.s. "stinta" Craiova - rusinea unor creiere oltenesti!... pai nu "ti" rusine, Balaci-avatar?! :)))

gojiraonline
gojiraonline  •  02 Noiembrie 2010, 11:18

baiat bun contra

Vezi toate comentariile (5)
Comentează