FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - GUANGZHOU 0-0

Cosmin Contra vrea o minune la Petrolul: "Să se implice şi Primăria, iar echipa să termine în primele două în campionat şi să ia Cupa!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 22:03

Ploieştenii au remizat în această seară, 0-0, cu Guangzhou, fiecare dintre echipe dominînd cîte o repriză. Cosmin Contra s-a salutat înainte şi după meci cu o parte dintre elevii săi.

Apoi, tehnicianul a declarat: " Petrolul joacă la fel de bine ca atunci cînd am lăsat-o. A fost un meci de antrenament util pentru fiecare dintre echipe. S-a încheiat cu un rezultat de egalitate echitabil. Pot spune că am avut mai multă şansă cu Dinamo, cînd am învins cu 3-1.

Îmi doresc să se rezolve problemele financiare de la Petrolul. Aş vrea ca şi Primăria să se implice şi să ajute fotbalul de acolo. Eu sper ca echipa să termine sezonul în primele două şi să readucă la vară Cupa la Ploieşti".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
bdgeorge
bdgeorge  •  27 Ianuarie 2015, 01:00

sa vina si Minsterul industriilor sau direct guvernul Romaniei ca doar din petrol vin cei mai multi bani la buget..sa intoarca 10-20 mil din miliardele platite de Petron taxe la clubul de fotbal si va fii minunat..sau mai bine ordin de la tov.Ponta fiecare minister sa preia o echipa sa vezi lupta atunci..da-l in plm de buget sa se duca la fotbal sa fie oamenii fericiti..ce Primarie astia sunt mici nu au putere..facem bugetul si alocam in mod egal cate 20 mil la fiecare echipa..daca nu ajung "la baieti" mai facem o rectificare bugetara si le mai dam 10 -15 mil sa fie fara numar..si a ma puna pe mine patron sa vezi ce performante avem..

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  27 Ianuarie 2015, 00:49
Postat de unica_steaua pe 27 Ianuarie 2015, 00:31

astept primaria bucurestiului sa se implice la steaua

vali ceau ce mai zice, se mai implica ?

unica_steaua
unica_steaua  •  27 Ianuarie 2015, 00:31

astept primaria bucurestiului sa se implice la steaua

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close