FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Costel Gâlcă nu se simte amenințat: "Rezultatele mă ţin în funcţie, nu acea clauză!"

Gâlcă e deranjat de faptul că se vorbește prea mult de schimbarea sa din funcție
Gâlcă e deranjat de faptul că se vorbește prea mult de schimbarea sa din funcție

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2015 00:00

Steaua a cîştigat la Cluj, iar Gâlcă a vorbit despre contractul său şi despre atmosfera de la echipă.

După ce Costel Gâlcă a refuzat să meargă la botezul fetiţei lui Alexandru Chipciu, lumea l-a criticat pe tehnician pentru decizia luată şi pentru faptul că gestul evidențiază clar o ruptură între el şi cei din vestiar.

"Am preferat să nu mai merg la petrecere pentru că nu eram în dispoziţia necesară. Am vorbit cu Alex după acest moment. Eu trebuia să fiu acolo, dar situaţia nu era tocmai bună pentru a merge acolo", a spus Gâlcă misterios după victoria de la Cluj.

Acesta a vorbit pentru prima dată deschis şi despre posibilitatea de a pleca din Ghencea înainte de finalul sezonului: "Ştiam de la început că la Steaua este presiune tot timpul! E normal ca lumea să-ţi ceară demisia şi să pleci atunci cînd nu sînt rezultate. Iată că rezultatele mă ţin în funcţie la Steaua, şi nu acea clauză de reziliere! Din prima etapă se vorbeşte de demiterea mea, dar eu vreau să cîştig tot".

Chiar dacă la începutul returului avea 13 puncte avans faţă de ASA Tg. Mureş, iar acum a rămas doar unul, tehnicianul campioanei nu crede că un eventual insucces miercuri pe Arena Naţională ar însemna automat şi pierderea celui de-al treilea titlu consecutiv al Stelei: "Sînt convins că acest joc de la Cluj ne dă multă încredere, iar eu le-am spus clar băieţilor că depidem doar de noi ca să fim pînă la final pe primul loc. Vreau să batem pe toată lumea şi să cîştigăm toate trofeele, de-asta sîntem la Steaua. Nu cred că etapa viitoare se va decide titlul, indiferent de rezultat, pentru că mai sînt multe puncte în joc pînă la final".

1 milion de euroeste suma pe care Steaua trebuie să i-o plătească lui Costel Gâlcă dacă acesta va fi dat afară atît timp cît echipa este pe primul loc în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
valiza.epo
valiza.epo  •  27 Aprilie 2015, 17:10
Postat de travka pe 27 Aprilie 2015, 12:21

interesant declaratia in conditiile in care la inceputul returului ai 10 puncte avans fata de locul 2, si 13 fata de ASA Mures, in conditiile in care te bat ultimele echipe din liga Rapid si Otelu etc...astea sunt rezultate? ma mir ca ati batut pe U Cluj

Ar fi fost culmea sa piarda si la un blat amical in famiglie!!

travka
travka  •  27 Aprilie 2015, 12:21

interesant declaratia in conditiile in care la inceputul returului ai 10 puncte avans fata de locul 2, si 13 fata de ASA Mures, in conditiile in care te bat ultimele echipe din liga Rapid si Otelu etc...astea sunt rezultate? ma mir ca ati batut pe U Cluj

bivumu
bivumu  •  27 Aprilie 2015, 10:25

Costelus tata... La ce arata echipa in teren, ti-o furi cu ASA. Ce ai tu in cap e una , ce se intampla in teren , e alta. In rest, esti simpatic !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează