FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Costel Gâlcă a vorbit despre Steaua la ”Jurnalul pentru copii”: "Vreau să ajungem ca Barcelona!"

Gâlcă spune că în tinereţe era poreclit de colegi Costelino
Gâlcă spune că în tinereţe era poreclit de colegi Costelino

Articol de - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 10:48

Costel Gâlcă a acordat un interviu pentru o emisiune destinată copiilor, "Jurnalul pentru copii", difuzată sîmbătă de postul de ştiri Digi24.

De cînd a venit la Steaua, Costel Gâlcă a preferat să vorbească doar la conferinţele de presă înainte şi după meciuri. În rest, nu a vrut să dea nici un fel de interviu. Totuşi, tehnicianul de 42 de ani al campioanei a făcut o excepţie, acceptînd un interviu inedit acordat unui copil, pentru o emisiune de la Digi 24.

"Încercăm şi sperăm că vom fi calificaţi în primăvara europeană şi ne dorim să facem asta de pe primul loc. Vreau să aducem fotbalului românesc o nouă primăvară" este promisiunea făcută de Gâlcă fanilor stelişti.

Tehnicianul a discutat şi despre filozofia sa ca antrenor: "Modelul Barcelona este filozofia mea! Ce a fost acolo în ultimii ani mă inspiră. Vreau să ajungem ca Barcelona, trebuie să deţinem ştiinţa de a avea mult mingea în posesie şi de a domina adversarul".

Gâlcă şi-a amintit şi despre meciul cu FC Braşov în care a marcat toate cele 5 goluri ale Stelei: "Meciul cu Braşov în care am dat cinci goluri a fost unul în care mi-a ieşit totul, dar cu ajutorul colegilor mei, care m-au dus spre acele finalizări. Eu am fructificat acele ocazii de gol, atîta tot. Trebuie să spun că jucătorul meu preferat a fost Ladislau Boloni, m-am ghidat după ceea ce vedeam în jocurile lui".

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

”U Cluj poate specula mult"
Mihai Teja, fostul antrenor al celor de la Universitatea Cluj, a vorbit despre partida contra Stelei de duminică: "Astăzi, atitudinea, agresivitatea şi dorinţa egalează valoarea. Eu tot timpul le-am spus jucătorilor că vreau să cîştig fiecare meci. Grupul unit ar putea să încurce Steaua. Jucătorii Stelei îi vor lua probabil puţin de sus şi aici pot specula ei. Steaua este favorită clar, joacă acasă, este o diferenţă foarte mare între ea şi Universitatea. Cred că Ogăraru poate să dea lovitura cu Steaua, dar procentele sînt foarte mici".

Visează să bată
Mijlocaşul de 21 de ani, Lorant Kovacs, a marcat un gol fantastic în partida cu Pandurii Tg. Jiu şi vrea să înscrie şi în meciul din Ghencea. "A venit bine această pauză competiţională, am pus la punct problemele din meciurile trecute. Mergem la Steaua să scoatem un rezultat bun, ne gîndim la cel puţin un punct. De ce nu?, ne gîndim şi la victorie în Ghencea! Este important să ne concentrăm, pentru că Steaua te taxează imediat dacă greşeşti. E cea mai bună echipă din România! Noi sperăm să nu joace Sînmărtean", a declarat, pentru Look TV, Kovacs.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
andytheblue
andytheblue  •  17 Octombrie 2014, 19:13
Postat de unico_biancorossi pe 17 Octombrie 2014, 09:52

copiii spun lucruri trasnite. da, stiam..)

toata ziua aberezi dar mai ales despre steaua !!!!!!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  17 Octombrie 2014, 19:12
Postat de valiza.epo pe 17 Octombrie 2014, 09:50

Este foarte usor sa ajunga la fel ca Barcelona! Sa schimbe culorile din rosu-albastru in visiniu-albastru, cum au catalanii!!

alpine iesi in mm de aici!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 Octombrie 2014, 09:52

copiii spun lucruri trasnite. da, stiam..)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează