FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - STEAUA 0-0

Costel Gâlcă crede că s-a relansat campionatul după remiza cu Craiova: "Vedeţi că titlul nu e luat?"

Articol de - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 22:49

Costel Gâlcă spune că după primele două etape ale returului, cînd echipa sa a luat doar un punct, campionatul s-a relansat. Se declară mulţumit de joc şi dă vina pe gazon pentru remiza de ieri.

- Domnule Gâlcă, vă aşteptaţi la un meci atît de greu?
- Da! Ştiam că întîlnim o echipă foarte bună, care se apără bine. Totuşi, chiar şi aşa, am reuşit să ne creăm ocazii clare de gol. Din păcate, n-am reuşit să înscriem.

- Petrolul s-a apropiat la 5 puncte, vă îngrijorează acest lucru?
- Iată că cine spunea că sîntem deja campioni s-a înşelat. Campionatul se joacă. Nu sînt însă îngrijorat, nu e vorba de asta, doar că trebuie să rămînem în continuare la fel de concentraţi cum am fost în turul sezonului.

- Terenul cum vi s-a părut?
- A fost principalul nostru adversar, gazonul a fost foarte prost! Cu toate acestea, echipa a jucat, am avut multe şanse de a marca, însă n-am reuşit.

- Arbitrajul cum a fost?
- Eu sînt sigur că arbitrii încearcă mereu să ia cele mai bune decizii, că vor să dea totul pentru a nu greşi. Nu vreau să comentez arbitrajul!

- Revenirea lui Prepeliţă în primul "11" a fost un plus pentru echipă?
- S-a văzut prezenţa lui la mijlocul terenului. El e cel care dă echilibru echipei, aduce linişite la construcţie. Şi Arlauskis e un fotbalist important pentru noi, dar azi absenţa lui nu a contat pentru că adversarii nici n-au ajuns la poarta noastră.

- Sînteţi mulţumit de Gabi Tamaş şi de ce aţi ales să-l folosiţi la mijlocul terenului?
- L-am trimis în teren pentru că aveam nevoie de fotbalişti înalţi în careul Craiovei. Gabi e un jucător polivalent, cu multă experienţă.

"Pentru mine sînt importante toate cele trei trofee interne, iar obiectivul nostru este să le cucerim pe toate. Acum mă gîndesc la duelul din Cupă, cu Petrolul, de joi, iar apoi voi pregăti întîlnirea cu CFR din campionat" (Constantin Gâlcă, antrenor Steaua)

"Dacă am fi dat gol repede, meciul ar fi fost unul uşor pentru noi. Rapid şi Craiova s-au apărat ca la handbal cu noi şi e foarte greu să marchezi în aceste condiţii. Nu vrem să dăm vina pe arbitraj, am avut ocazii mari, puteam cîştiga" (Nicuşor Stanciu, mijlocaş Steaua)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
manty_one
manty_one  •  03 Martie 2015, 00:11
Postat de sexilian pe 02 Martie 2015, 16:50

saracii putinari pe corecte nu pot nici sa inscrie dar sa mai si castige

ati luat 3 pct de la Steaua cu mult nor0c si sansa!!...daca acel meci s-ar mai juca de 10 ori si nu ati mai castiga...concluzia:B....ul!!

manty_one
manty_one  •  03 Martie 2015, 00:09
Postat de sexilian pe 02 Martie 2015, 16:50

saracii putinari pe corecte nu pot nici sa inscrie dar sa mai si castige

wow, multe goluri ati inscris voi astazi in meciul cu copii lui Hagi...vai de voi!...nici chiar Messi nu v-ar mai scapa de B...sunteti condamnati..si drama continuua!!

humanimal
humanimal  •  02 Martie 2015, 19:10
Postat de dincolodenori pe 02 Martie 2015, 14:23

Tinere ,treaba unui antrenor este sa ceara un buget conform obiectivelor care se cer ineplinite . Gilca era la Steaua cind inaintea meciului cu Ludogoret eram in pielea goala? Gilca era la steaua cind Gigi i-a interzis sa-l foloseasca pe Prepelita? ANTRENOR MARIONETA .Cind esti antrenor lucrezi ferm pe princiipiile tale ,cind esti marioneta ridici din umeri ca si Gilca.Daca nu te impui in fata patronului jucatorii nu te asculta,,,vezi Chipciu ,joaca prost de trei meciuri dar nu are bulan sa-l lase pe tusa .

Daca il lasa si pe Chipciu pe tusa atunci chiar ca Steaua nu are nici o perspectiva sa marcheze. Pe cine pui in loc? Iancu? Tzaranuzhul de Galca nu o sa fie campion in vecii vecilor nici daca o antreneaza pe Bayern. Nu rezista pana la final. Dupa meciul de la Targu Jiu care e in forma buna, sigur o sa zboare...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează