FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ 4-1

Costel Gâlcă, speriat de accidentările din lot: "Avem nevoie de toţi jucătorii" » Ce spune despre plecarea lui Cristi Tănase

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 23:19

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, e nemulţumit de faptul că are tot mai mulţi accidentaţi, iar pentru echipa sa urmează un program dificil. 

"Sînt foarte bucuros, a fost un meci greu pentru noi. A venit după meciurile echipei naţionale, unde am avut 14 jucători. Îi dedicăm victoria lui Iancu, sîntem alături de el (n.r. acesta s-a operat şi va lipsi 3 luni).

Chipciu şi Luchin sînt şi ei accidentaţi, n-am putut să-i folosim. Am avut puţine zile să pregătim meciul. Scorul putea fi mai mare.

Papp a avut o execuţie de atacant. Ştiam că U Cluj se apără jos şi am profitat de lucrul ăsta. Nu ştiu cît va lipsi Varela. Cred că şi oboseala şi-a spus cuvîntul.

Rusescu a căzut iar pe umăr, unde avea o problemă. Mă îngrijorează, vom juca din nou din 3 în 3 zile şi avem nevoie de tot lotul. Sper ca suporterii să fie alături de noi joi, să umplem stadionul.

Nu mă aşteptam ca Piţurcă să plece. Oricum, a lăsat echipa aproape calificată. Nu ştiu dacă va pleca Tănase. Depinde şi de club dacă e de acord cu plecarea lui", a spus Costel Gâlcă la LookTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 14:02

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 13:52

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!!

polistul68
polistul68  •  20 Octombrie 2014, 11:58
Postat de alexandru_p pe 20 Octombrie 2014, 00:20

glumesti, nu? adevaratele rezultate ale lui galca sunt infrangerea cu dinamo kiev si mai ales cea cu ludogoret. cu u cluj si cu jucatorii astia cred ca si un copil pus pe banca iti castiga meciul!

Daca ai fi un pic realist...doar un pic....adu-ti aminte, cu cit noroc s-a calificat Steaua in grupe anul trecut...aminteste-ti doar meciul cu Tbilisi....Gilca nu a avut norocul acesta..dar echipa joaca ceva, cistiga...valoarea campionatului, implicit si a Stelei, scade dramatic.....vrei sa te bati cu M.U. si cu bayern, cind cel mai bun jucator al tau, Rusescu, nu a convins nici macar in Portugalia ? Singura vina a lui Gilca e ca are prea mult bun simt....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează