FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Costin Lazăr s-a decis să continue în Grant şi din vară » Convins de familie

Articol de , - Publicat vineri, 24 decembrie 2010 00:00

Lazăr e tentat să accepte oferta Rapidului pentru a fi aproape de soţie şi de cei doi copii ai săi


Costin Lazăr (29 de ani) s-a decis să continue în Grant şi din vară. Căpitanul Rapidului nu are nici un semnal din străinătate şi nu vrea să rişte să ajungă la echipa a doua în cazul în care nu semnează prelungirea. În plus, mijlocaşul central nici nu ar agrea o mutare în ţările arabe sau în spaţiul ex-sovietic pentru că, în eventualitatea în care ar pleca afară, şi-ar dori să-şi ia cu el şi familia: soţia, Magda, şi cei doi băieţei, Nicolas (1 an şi 8 luni) şi Ştefan (3 luni).

Apropiaţi ai jucătorului susţin că Lazăr nu le-a comunicat încă şefilor decizia sa, dar pe 10 ianuarie, cînd va veni la reunire, intenţionează să semneze noul contract, care se va întinde pînă în vara lui 2014: "Toată lumea l-a sfătuit să rămînă! Chiar şi impresarii i-au spus că e un moment prost şi că nu i-ar putea găsi ceva bun în străinătate". El va cîştiga la fel ca pînă acum, adică 200.000 de euro pe sezon.

Au soluţii de rezervă
În situaţia în care Lazăr nu va parafa prelungirea, giuleştenii sînt asiguraţi. Variantele pentru a-l înlocui pe acesta sînt: Andrei Mureşan (25 de ani), de la Bistriţa, şi lusitanul Bruno China (28 de ani). Portughezul, care e liber de contract şi le-a fost propus rapidiştilor zilele trecute, a mai jucat în cariera lui la Rio Ave, Mallorca şi Leixoes.

Bozo încă speră
Situaţia lui Vladimir Bozovici (29 de ani) e diferită de cea a lui Lazăr. Muntenegreanul încă mai trage speranţe că-şi va găsi o echipă bună în străinătate, deşi sînt şanse tot mai mici să ajungă în Rusia, acolo unde a fost monitorizat de mai multe echipe. Motivul? "Piaţa de acolo e blocată! Ruşii nu se grăbesc pentru că următorul lor sezon va dura un an şi jumătate şi va debuta la începutul lunii aprilie", a explicat un impresar.


"Cu Lazăr şi cu Bozovici am rezolvat problema în proporţie de 50 la sută. Mai exact, noi vrem, trebuie să dorească şi ei"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

"Lazăr e cel mai bun mijlocaş central din România şi nu zic asta pentru a-l convinge să rămînă. Asta e părerea mea dinainte de a antrena Rapidul şi el ştie"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
rpancone
rpancone  •  25 Decembrie 2010, 11:59
Postat de cismasuciprian pe 24 Decembrie 2010, 16:31

unde sa plece mai...tot la rapdi isi vor incheia carierele....era fain si de maftei sa vina dar na......avem conducere de champions league:)) si de aia:P

daca venea si maftei si cu pancone loam campionatu la pas

cismasuciprian
cismasuciprian  •  24 Decembrie 2010, 16:31

unde sa plece mai...tot la rapdi isi vor incheia carierele....era fain si de maftei sa vina dar na......avem conducere de champions league:)) si de aia:P

bunicu
bunicu  •  24 Decembrie 2010, 08:56

Plecat baieti la lustruit bancile altor cluburi.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează