FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 3-2

Costin Lazăr: "Toţi sîntem de vină, va dura mult pînă să ne revenim"

Articol de - Publicat duminica, 15 august 2010 00:00

Căpitanul Rapidului, Costin Lazăr, a vorbit după înfrîngerea din partida cu Dinamo, scor 3-2 pentru roş-albi, după ce giuleştenii au condus la pauză cu scorul de 2-0.

"A fost o relaxare din partea noastra. Am crezut ca totul s-a terminat dupa prima repriza.  Nu am fost noi cei din primele 10 minute de dupa pauza. Va dura mult sa ne revenim dupa acest esec"
, a comentat Lazar la finalul partidei.

Apoi a continuat: "Conteaza mult pasii gresiti de acum inainte. Am vrut sa mai marcam si in repriza a doua si ne-am grabit. In ultimele partide am intalnit adversari tari si luat doar trei goluri in patru partide, deci apararea noastra este una buna".

Si a incheiat: "Suntem nemultumiti, pentru ca am avut numeroase ocazii de gol. Toti suntem vinovati pentru esec, nu putem da vina pe cineva anume. Arbitrajul a fost bun. Caldura? Nu putem da vina pe asa ceva".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
emil_constantin
emil_constantin  •  15 August 2010, 23:42

nici daca mai jucati 10000 de maeciuri nu bate rapid pe dinamo!!!

suca
suca  •  15 August 2010, 23:27

hai bha ca daca mai jucam de 100 de ori cu dinamo nu ne mai bate... mare bulan 4 ocazii 3 goluri si rapiduu a avut 10 ocazii si a dat 2 ..... asta e fotbalul nu intodeauna castiga cei mai buni .. FELICITARI RAPID !!!

ramon.diaz
ramon.diaz  •  15 August 2010, 23:26

cumanul cumanul | duminică, 15.08.2010 - 23:14 suporter Dinamo un meci superb!sunt ferict ca am castigat fara comentarii,felicitari invinsilor pentru prestatia sportiva.meci curat si dorit!ufff bn ca nu a fost vreun penalty ca sa fie iar galceaVa.sincer cred ca diferenta a fost andone,sumy are o palarie mult dar mult prea mare pentru el si nu a fost capabil sa gestioneze tensiunea dintr-un derby!atentie rapid mai urmeaza si altele!doamne ajuta in aceasta zi de sfanta marie!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează