FOTBAL  »  Superliga  »  CAMPIONATUL MONDIAL / HONDURAS

Costly ratează Mondialul! Are fractură la al cincilea metatarsian

Articol de - Publicat luni, 10 mai 2010 00:00

Atacantul celor de la FC Vaslui, Carlo Costly, nu va juca pentru echipa Hondurasului la Capionatul Mondială în urma fracturii la al cincilea metatarsian de la piciorul drept, avînd nevoie de cel puţin o lună şi jumătate pentru a reveni pe teren. Medicul echipei naţionale a Hondurasului, Oscar Benitez, a fost cel care a făcut anunţul oficial.

"După ce am făcut un control detaliat şi mai multe radiografii am constantat că Costly are o fractură completă la al cincilea metatarsian şi din păcate nu va mai merge la Campionatul Mondial din Africa de Sud, recuperarea sa durînd patru săptămîni. Mergem la Mondial cu toţi jucătorii care sînt apţi sută la sută de joc. Am vorbit cu stafful tehnic al echipei naţionale, dar şi cu jucătorul şi nu putem să-i dăm jucătorului speranţe false şi să-i spunem că se va recupera la timp", a spus Benitez.

Medicul naţionalei a precizat pentru presa din Honduras că atacantul poate fi operat, dar se aşteaptă acordul echipei FC Vaslui. "În România toată lumea credea, aşa cum credeam şi noi iniţial că este vorba doar de o visură, dar, din păcate testele amănunţite au arătat că este ceva mai grav", a adăugat Benitez.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  10 Mai 2010, 13:35

se fuerte costly! que tornas rapido! muy buen jugador

 •  10 Mai 2010, 11:15

"visura" bai, analfabetilor?

 •  10 Mai 2010, 10:54

mare pacat... sunt fan cfr si am fost la meciul cu vaslui. costly a fost de departe cel mai bun de pe teren.... imi pare rau pt el

Vezi toate comentariile (3)
Comentează