FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Cozi imense la casele de bilete din Vaslui

Articol de - Publicat sambata, 10 aprilie 2010 00:00

Vasluienii au luat cu asalt casele de bilete, astfel că înainte de ora deschiderii, cozile erau impresionante. Suporterii galben-verzilor sînt optimişti şi speră ca fotbaliştii lui Marius Lăcătuş să le ofere o seară de vis, învingînd campioana, Unirea Urziceni.

“Mergem să ne susţinem echipa. Este cea mai mare bucurie a noastră. Acum are nevoie de sprijinul nostru. Ne batem pentru podium. Sperăm să nu avem probleme diseară şi să cîştigăm”, a precizat unul dintre fanii care aşteptau la rînd la casele de bilete.

Meciul FC Vaslui-Unirea Urziceni se dispută în această seară, pe stadionul “Municipal”, începînd cu ora 21:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
crs_fcd
crs_fcd  •  10 Aprilie 2010, 18:13

Decat un titlu teleghidat de catre "domnul Zeus" de la presedentie la Urziceni (anul trecut), CFR (acum doi ani) sau Timisoara (anul asta) mai bine sa il ia Vasluiul!

 •  10 Aprilie 2010, 15:51

kuciack-milanov-papp-gladstone-hugo luz (s-ar putea sa joace)-pavlovici-costin-mili-l.sanmartean (ce juca wesley)-gheorghiu-wesley un 4-3-2-1....asta daca nu joaca cu neagu atacant si iesa din schema sanmartean (dar nu prea cred,neagu e mai mult un al 2 atacant)

 •  10 Aprilie 2010, 15:13

stie cine va echipa probabila a vasluiului ca eu nu prea stiu ce atacant ar putea sa mai fie in afara de wesley.............

Vezi toate comentariile (7)
Comentează