FOTBAL  »  Superliga  »  CONDUCĂTOR NOU LA CCA

Crăciunescu a acceptat, va fi şeful arbitrilor! Ofertat în ziua în care a împlinit 61 de ani

Ion Crăciunescu a acceptat oferta lui Mircea Sandu şi va prelua conducerea CCA
Ion Crăciunescu a acceptat oferta lui Mircea Sandu şi va prelua conducerea CCA

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 12:16

UPDATE // Conform siteului FRF, Crăciunescu va fi instalat în fruntea CCA abia peste o săptămînă: "în câteva zile, domnul Crăciunescu să-i prezinte preşedintelui FRF toate propunerile şi detaliile pe care le va considera necesare a fi îndeplinite în vederea bunei desfăşurări a activităţii. Dacă părţile vor cădea de acord, în maximum o săptămână, domnul Ion Crăciunescu va fi numit preşedintele CCA".

UPDATE // Ion Crăciunescu s-a deplasat la sediul CCA, din bulevardul Basarabiei, unde a convocat pentru 12:15 o şedinţă cu membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor. "Ce am avut de spus despre arbitri am spus pînă astăzi. Acum trebuie să muncim pentru a reuşi lucruri bune", a precizat Crăciunescu pentru GSP.ro

În jurul orei 11:30 s-a încheiat la FRF discuţia dintre Mircea Sandu şi Ion Crăciunescu. Mai sînt de pus la punct cîteva detalii, dar şeful FRF şi fostul arbitru internaţional au bătut palma ca noul şef al CCA să fie Ion Crăciunescu. "Confirm întîlnirea cu preşedintele FRF. Mai sînt de lămurit cîteva chestii", a precizat Crăciunescu.

Crăciunescu primeşte propunerea lui Mircea Sandu exact în ziua în care împlineşte 61 de ani.

În acest moment, Ion Crăciunescu este preşedinte executiv la Chindia Tîrgovişte, funcţie la care trebuie să renunţe. De asemenea, este sub contract, ca analist, cu DigiSport. Între 2003-2005 Crăciunescu a mai condus Comisia Centrală a Arbitrilor.

Între Mircea Sandu şi Ion Crăciunescu a existat în ultimii ani un scandal monstruos, cu atacuri dintre cele mai dure. Crăciunescu a fost nemulţumit de îndepărtarea sa fără motiv de la şefia CCA, în 2005, moment în care s-a transformat într-un adversar făţiş al preşedintelui FRF.

Cei doi îngroapă securea războiului după ce între ei a existat un şir lung de atacuri sub centură. Rămîne celebru momentul în care, în mai 2009, Ion Crăciunescu refuza în faţa întregii Adunări Generale a FRF şi a camerelor de luat vederi premiul de excelenţă pe care i l-a întins Mircea Sandu cu ocazia Centenarului FRF.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (77)
zadkiel
zadkiel  •  28 Septembrie 2011, 10:24
Postat de cyoby.cfr pe 27 Septembrie 2011, 11:29

Paszkany stia ca nu este bine sa ajunga arbitrul rapidului la sefia CCA Sa nu uitam ca a facut praf meciul din finala cupei Petrolul-rapid...a facut tot ce este posibil sa castige rapid meciul acela dar exista si un dumnezeu... La meciul direct din giulesti am fost clar dezevantajati, am avut si doua 11m

Singurul om din fotbal care a bagat saci de bani lui Basescu in buzunar este Arpad Paskany! DUPA DESTITUIREA LUI CRACIUNESCU DIN 2006 CINE A CASTIGAT CELE MAI MULTE CAMPIONATE SI CUPE, DIN ROMANIA!? CINE A AVUT CELE MAI GROSOLANE SI MARSAVE ERORI DE ARBIRTRAJ DIN 2006 SI PANA IN PREZENT??? Si copiii din Ardeal stiu ca Paskany a furat terenuri ale poporului roman, in valoare de 10 miliarde de euro pe bani de nimic! Si copiii din Ardeal stiu ca Paskany este cel mai puternic finantator al lui Basescu! BULGARIA S-A TREZIT! ROMANIA TREZESTE-TE! BULGARIA S-A TREZIT! ROMANIA TREZESTE-TE! BULGARIA S-A TREZIT! ROMANIA TREZESTE-TE! BULGARIA S-A TREZIT! ROMANIA TREZESTE-TE!

sorin.merfu
sorin.merfu  •  27 Septembrie 2011, 22:35

Salut,cu stima revenirea ta Olteanule.Arata de ce esti in stare "batrane"

gika_baghera
gika_baghera  •  27 Septembrie 2011, 17:17

LA MULTI ANI NEA IOANE... SA DEA DOMNUL SA FACI CURATENIE IN FOTBALUL ASTA CARE DIN CAUZA ARBITRAJELOR A AJUNS LA ULTIMUL NIVEL... MAI JOS NU SE POATE. TOT MECIUL ESTE O TAVALEALA CA LA BAZIN SI TOT O FLUIERATURA..NU SE POATE JUCA FOTBAL DELOC DIN CAUZA FLUIERELOR

Vezi toate comentariile (77)
Comentează