FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Crăciunescu de decor » Preşedintele federaţiei vrea să-l treacă pe vîlcean pe linie moartă la CCA

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 22:43

Mircea Sandu manevrează şefia CCA inspirîndu-se din convenţia UEFA pe arbitraj: Alexandru Deaconu va fi referee manager şi va primi atribuţiile principale în Comisie. Lui Crăciunescu i se prepară o preşedinţie pe hîrtie


Mai bine de o oră a durat în Comitetul Executiv de ieri discuţia pe marginea situaţiei lui Ion Crăciunescu. Readus în fruntea arbitrilor după decizia favorabilă obţinută la instanţa din Vîlcea, fostul "central" FIFA e pe punctul de a fi trecut pe linie moartă de Mircea Sandu! "I-am recomandat să coabiteze cu actuala comisie, să fie preocupat de dezvoltarea arbitrajului, nu de interese personale", a subliniat Naşu'.

Vîlceanul merge la tribunal cu Sandu
Practic, şeful FRF încearcă să-l pună în situaţii stînjenitoare pe Crăciunescu, sperînd că-l va determina să renunţe din proprie iniţiativă la prezenţa în CCA. I-a oferit un birou alături de alte trei persoane de la futsal şi fotbal feminin, nu i-a permis accesul la laptopurile oamenilor din CCA, portarul de la Casa Fotbalului are misiune să noteze cît stă Crăciunescu la serviciu!

În plus, invocînd o prevedere din convenţia UEFA pe arbitraj, Alexandru Deaconu a fost numit referee manager, Crăciunescu ocupă deocamdată postul de preşedinte, dar urmează ca atribuţiile importante (delegări, programe de dezvoltare) să fie trecute în fişa de serviciu a lui Deaconu. "Vrea să-i lase lui Crăciunescu un rol decorativ", spun surse federale.

Pe de altă parte, Crăciunescu l-a dat în judecată pe Mircea Sandu pentru că nu l-ar fi repus în funcţie în termen, conform deciziei civile, şi l-a deposedat de dreptul de semnătură în bancă.


"Nu ne obligă nici o lege să fie tot preşedinte la revenirea în CCA. Încercăm să-l convingem să lucreze cu actuala comisie, fiindcă oamenii propuşi de el au fost respinşi de Comitet"
Mircea Sandu, preşedinte FRF

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
dannicola
dannicola  •  22 Iunie 2013, 06:59

Dupa cite a facut in arbitraj (romanesc si international) trebuia sa faca ceva "prison", dar el s-a "dedulcit" in continuare ca observator si sef la arbitrii. Aici Sandu are dreptate. I s-a oferit postul inapoi, dar atributiile pot fi modificate!! Asta ii face acum. Mai bine ar pleca singur decit sa fie pus sa mature sediul CCA.

mihaitanase
mihaitanase  •  22 Iunie 2013, 06:09

SA PLECE SINGUR , CACI PRIN FELUL SAU DE A FI , NU ESTE ĂERSOANA INDICATA , MAI ALES PT.LEGATURILE PE CARE LE-A AVUT IN FOTBALUL ROMANESC. SAMSUNG ,GIOVANI ,IANCU ,MITITELU , CAM MULTI PATATI IN AGENDA SA .

tigruzzu
tigruzzu  •  22 Iunie 2013, 02:29

Nașu - la brutărie! Și se rezolvă multe probleme în fotbalul românesc.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează