FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VICTORIA BRĂNEŞTI, LUNI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Crăciunescu: "Gigi Becali nu ar mai fi fost luat în considerare, dacă veneau Hagi, Dumitrescu şi Iordănescu"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2010 00:00

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru român, a vorbit la "Fotbal Club" despre rezultatele pozitive care s-ar fi produs după venirea lui Gheorghe Hagi pe banca Stelei.

"Ce s-a întîmplat între Gigi Becali şi Gică Hagi nu este imposibil de reparat. El e ancorat puternic sufleteşte de Steaua. Între el şi patron ar fi fost două trepte: Ilie Dumitrescu şi Anghel Iordănescu. Era un pic imposibil ca Gigi să pătrundă la Hagi.

E greu însă ca patronul să fie convins să nu vorbească în presă despre bucătăria internă, deşi ar fi normal. Totuşi, cred că nu l-ar mai fi luat nimeni în considerare dacă vorbeau cei trei. Acesta era avantajul variantei cu cei trei", a spus Ion Crăciunescu la "Fotbal Club", la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
supereduardo10
supereduardo10  •  10 August 2010, 22:52

LA STEAUA PROSTIA E LA EA ACASA...,,

glanetasu
glanetasu  •  10 August 2010, 16:56

Gigi nu da bani decit daca prin asta isi face publicitate. Nu e el omul sa stea in umbra ca Bucsru. Gigi trebuie sa iasa ca paduchele, in frunte! Fudulia si prostia merg mina-n mina. Daca Gigi ar fi un credincios adevarat si s-ar duce la biserica(nu sa lase el preotii sa vina la el) ar scapa de metehnele astea.

tachebacanu
tachebacanu  •  10 August 2010, 16:33

D-le Craciunescu,ce repede rezolvai problema cu acel "trio",te gandeai cumva la banii lor cu care ii cumpara echipa??!!??Sau,cumva va gandeati ca ar fi vorbit toti tri odata si-l "rapuneau"pe machidon.Te pomenesti ca ar fi fost o solutie?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează