FOTBAL  »  Superliga  »  CRĂCIUNESCU LA CCA

Crăciunescu îşi începe în forţă şefia la CCA: vrea să modifice lista FIFA

Ion Craciunescu
Ion Craciunescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2011 10:51

Ion Crăciunescu vrea să-şi impună strategia la şefia Comisiei Centrale a Arbitrilor încă de la început. Fostul arbitru spune că, printre primele acţiuni pe care le va face ca şef al CCA va fi să schimbe lista FIFA.

Deşi a fost acuzat în nenumărate rînduri că încearcă să-l sape pe Marius Avram, Crăciunescu susţine că decizia sa nu are nici o legătură cu fiul fostului şef al arbitrilor.

"Dacă voi fi votat în şedinţa de joi a Comitetului Executiv ca noul preşedinte al CCA, îmi voi începe munca abia de săptămâna viitoare. Până acum, nu m-am implicat deloc în activitatea comisiei. Nu vreau să comentez nimic despre faptul că Marius Avram a fost trecut al doilea pe lista arbitrilor FIFA. Din câte ştiu, aceasta a fost alcătuită în septembrie.

O să mă interesez dacă se mai poate modifica lista FIFA. La mine nu va conta numele arbitrilor, sau din ce familii provin ei. Singurul criteriu după care îi voi judeca va fi valoarea lor", a declarat Ion Crăciunescu ieri, pentru EVZ.

Deşi a greşit aproape de două ori mai mult decît Tudor şi aproximativ de 3 ori cît Deaconu şi Haţegan, Marius Avram a fost plasat înaintea acestora, pe poziţia a doua. Mai mult, Avram junior e abia al 5-lea în topul celor mai bine plasaţi arbitri în categoriile valorice în structura Comisiei de Arbitri a UEFA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dragos_ph
dragos_ph  •  12 Octombrie 2011, 12:24

Asa ne aburea si Avram.

bombon
bombon  •  12 Octombrie 2011, 11:39

CATUSE, CATUSE...

ulise940
ulise940  •  12 Octombrie 2011, 11:27

sper ca nu vrea sa-l treaca pe catastrofa de fii-su

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close