FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Crăciunescu: "S-a încercat trucarea meciului din 1998! Numai eu ştiu ce lupte am dus"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

Fostul conducător al Universităţii Craiova, Ion Crăciunescu, a dezvăluit că la pauza partidei dintre gruparea olteană şi Rapid, din ultima etapă a sezonului 1997-1998, au existat tentative de trucare a partidei.

"Nu ştiam că jucătorii au luat bani. După meci am plecat de la stadion şi m-a ajuns un prieten din urmă cu maşina la 30 de kilometri de Craiova şi mi-a spus! Mentalitatea lui Alesanco esta una de învingător, nu putea să facă altceva decît să le spună jucătorilor să facă totul pentru victorie.

Am dus lupte foarte mari atît înainte de meci, cît şi la pauză pentru ca meciul să se dispute doar pe teren. Jucasem la Piatra Neamţ şi ulterior am hotărît să băgăm echipa în cantonament!" a spus Crăciunesc pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
areal51
areal51  •  17 Aprilie 2010, 18:50

S-a dat singur de gol marele arbitru ca a facut jocurile stelei....si el ii da tot inainte cu mentalitatea de invingator....e rusinos craciunescule!!! iti amintesti ca la finalul partidei erati in culmea fericirii pentru un 2-2 (!!!!!!). Nici macar nu ati castigat, dar jucatorii faceau turul stadionului in ovatii... Pentru un egal??? Pentru posibilitatea de a pierde Cupa Uefa?? Erau fericiti pentru banii de la steaua!! Rusine!!

 •  17 Aprilie 2010, 18:47

S-a dat singur de gol marele arbitru ca a facut jocurile stelei....si el ii da tot inainte cu mentalitatea de invingator....e rusinos craciunescule!!! iti amintesti ca la finalul partidei erati in culmea fericirii pentru un 2-2 (!!!!!!). Nici macar nu ati castigat dar jucatorii faceau turul stadionului in ovatii... Pentru un egal??? Pentru posibilitatea de a pierde Cupa Uefa?? Erau fericiti pentru banii de la steaua!! Rusine!!

 •  17 Aprilie 2010, 17:51
Postat de pe 17 Aprilie 2010, 17:33

Cum sa vanda meciul stelei bah papagal cotiledonat ce esti? Daca iti aperi corect sansele inseamna ca ai vandut meciul? Majoritatea dintre cei care scriu aici , ar trebuii impuscati. Cu dobitoci ca si voi se duce tara asta la draq, de parca nu ii si asa vai de ea .

cand primesti bani de la o terta echipa si joci contra intereselor clubului la care esti legitimat, cum se cheama, handykapatule? cand ganea isi rupe picioarele la un meci neimportant pt ca mai apoi peste 3 zile in finala cupei sa doarma pe teren, cum se cheama asta, rettardatule? dar voi stelistii mereu ati fost obisnuiti sa cumparati titluri cu valize, cu arbitrii corupti, cu echipe satelit, cu brichete sau comisii slugarnice care va servesc interesele

Vezi toate comentariile (17)
Comentează