FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

CraiOlguţa în straie noi » Formaţia din Bănie va fi singura echipă din ţară cu 5 rînduri de tricouri pentru acest sezon

Articol de - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 20:29

Oltenii au făcut comandă pentru încă două echipamente, unul albastru complet, celălalt alb


Ca la olteni, la nimeni! CS Universitatea a ajuns ultima în Liga 1, după 6 etape, însă vrea să renască şi să atace cupele europene! După sesizările suporterilor, "ce treabă avem noi cu tricourile galben-negre sau verzi?!", conducerea grupării a decis să renunţe la aceste rînduri de echipament. În meciul cu Oţelul, de luni, CSU va juca pentru ultima oară şi în tricourile în dungi, alb-albastre, care reprezentau echipamentul numărul 1.

Din etapa a 8-a, cu U Cluj, juveţii vor juca fie în albastru complet, fie în alb complet. "Doar la nevoie se va mai juca în cele trei tricouri folosite pînă acum", a comentat unul dintre oficialii craiovenilor.

4,5 milioane de euro este bugetul actual al clubului, unul de top 5 în Liga 1, cu toate că echipa este, momentan, ultima în clasament

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
leul.albastru
leul.albastru  •  11 Septembrie 2014, 11:45
Postat de leul.albastru pe 10 Septembrie 2014, 21:32

TampitLutane, tu si articolul asta al tau, cu care isi pierd timpul p'aci, vreo 2 papagali, sunteti doar pamant, iar "craiolguta" sa-i spui lu' aia de te-a invatat sa traiesti pe planeta asta, ca sa le faci umbra celor 2 ... ... 3 si lu' eugen pandele!

hai 4 ... si cal_37... desi asta nu e doar un papagal, e unul chiar pr0st !

dorugo02
dorugo02  •  11 Septembrie 2014, 08:16

Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Septembrie 2014, 01:13
Postat de daweroirl pe 10 Septembrie 2014, 09:44

au mai multe tricouri decat puncte...

da, da, au mai multe tricouri decat puncte, buna treaba..)

Vezi toate comentariile (26)
Comentează