FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-1

Craiova a avut gol valabil la 1-0! » Mititelu ameninţă că retrage echipa

Articol de , - Publicat duminica, 01 august 2010 00:00

Asistentul Ioan Onicaş a anulat eronat reuşita lui Costea din minutul 58 pentru un ofsaid inexistent la Gargorov.

În minutul 58, la scorul de 1-0 pentru Craiova, s-a petrecut o eroare de arbitraj care a răsturnat soarta meciului. Dina l-a lansat pe partea dreaptă pe Mihai Costea, atacantul a intrat în careu, de unde a înscris cu un şut la colţul lung. Nu s-a făcut 2-0, deoarece golul a fost anulat. Asistentul Ioan Onicaş a semnalizat eronat ofsaid la Gargorov, care a încercat să devieze de la 6 metri mingea expediată de Costea. Bulgarul se afla însă în poziţie regulamentară, fiind menţinut în joc de fundaşul Stelei, Abrudan.

La finalul partidei, patronul Universităţii, Adrian Mititelu, a părăsit extrem de furios  stadionul. Şi-a vărsat nervii la "Fanatik Show", unde a izbucnit în plîns, şi a ameninţat cu retragerea echipei din competiţie: "Nu mai contaţi pe Craiova în acest campionat. O să rămînă în 17 echipe Liga 1, să joace Mircea Sandu şi ai lui. Nu mai pot face faţă unui asemenea tratament, Steaua a cîştigat fraudulos! Dacă era şi Ilie Ceauşescu la meci, tacîmul era complet. Să rămînă echipele din Bucureşti, noi ne retragem!".

"Banii din Liga Campionilor au înnebunit lumea. Onicaş a venit cu temă de acasă. Niculae de la Astra mi-a dat mesaj să ne retragem în grup cei batjocoriţi"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Craiova a fost furată. Tendinţa e ca echipele mici să fie dezavantajate. Trebuie să ne retragem şi să joace doar cele 7 care luptă la titlu, iar noi să ne facem Liga Nefuraţilor"
Ioan Niculae, patron Astra

"Craiova a fost mai bună decît Steaua, merita victoria, dar ni s-a anulat inexplicabil un gol valabil la 1-0. La 2-0 meciul era terminat. Ni s-a făcut o mare nedreptate"
Aurel Ţicleanu, antrenor U Craiova

"Am pierdut nemeritat din cauza arbitrilor. Am fost furaţi, la orice meci jucăm 11 contra 14. E grav dacă au ajuns să ne scoată mingea din poartă"
Mihai Costea, atacant U Craiova

"Este o fază foarte uşoară şi e ciudat că Onicaş, un asistent cu mare experienţă şi care are toate reperele, a anulat greşit golul Craiovei"
Dan Lăzărescu, fost asistent FIFA

"E bine dacă se retrage Craiova, pot să-i iau pe Găman şi pe fraţii Costea. Altfel, Mititelu nu-i lasă la Steaua"
Gigi Becali, patron Steaua

"Publicul a fost fantastic. Îi mulţumesc lui Adrian Mititelu fiindcă a avut un rol la ascensiunea mea în fotbal. Victor Piţurcă este cel mai mare antrenor şi îi mulţumesc pentru că m-a adus la Steaua"
Dorel Stoica, Steaua

"N-am dat nici o şansă adversarului, am revenit, am dominat şi nu ne-am retras. Noi am plimbat mingea, ei s-au plimbat pe picioare! Am jucat tika-taka, am bătut şi gata!"
Gigi Becali, finanţator Steaua

"Tot jocul s-a schimbat de la golul anulat, cînd stadionul a erupt, iar Steaua a reuşit să întoarcă. Am văzut doi jucători senzaţionali la Steaua: Tănase şi Răduţ. Craiova a făcut un joc bun şi nu a lăsat-o pe Steaua să evolueze"
Gică Craioveanu

"Nu-mi vine să mă mai întorc în ţară cînd văd aşa ceva. Putea să se joace trei zile acest meci, dacă arbitrajul era corect, Steaua nu cîştiga niciodată"
Florin Costea, atacant Craiova

"Vasile Avram era disperat"
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a văzut meciul alături de şeful CCA, Vasile Avram. "A fost gol valabil! Nu am ce să-i mai zic lui Mititelu, dar şi Avram era disperat de greşeala tuşierului. L-am întrebat cine îi dă punctele înapoi lui Mititelu după aceste două etape", a spus Dragomir la Fanatik Show.

- Imediat după fluierul de final al lui Marius Avram, jucătorii celor două echipe au fost la un pas să se bată. Unul dintre olteni l-au împins pe Bicfalvi, dar au fost despărţiţi repede de ceilalţi.
- Pentru prima oară după aproape doi ani, Gigi Becali a fost aplaudat la ieşirea de la meci. Finanţatorul Stelei le-a cerut gărzilor de corp să-l lase să treacă singur printre suporteri pentru a urca în maşină.
- Adrian Mititelu a dezvăluit la Fanatik Show că jucătorii oltenii au plîns în vestiar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (89)
laleauaneagra
laleauaneagra  •  02 August 2010, 10:08

de obicei Becali umbla cu valiza spre sfarsitul campionatului , a invatat ceva din cate se pare

br_petrica
br_petrica  •  02 August 2010, 08:07

...primul gol al craiovei este neregulamentar fiind fault in atac !!!!!!!

radufansteaua
radufansteaua  •  01 August 2010, 17:39

pe buna dreptate golul craiovei a fost valabil,dar nu ne apucam acum sa spunem ca plangem in vestiar!!daca aveau caracter si demonstrau ca sant barbati se luptau pana la capat!!!ce au facut ei?au dat un gol ,au mai dat unul anulat ,si....au luat doua si nu au mai jucat nimic!!de parca pana la 1-0 jucasera ceva!!!hai sa fim seriosi si sa lasam lacrimile pentru copii si femeii !!!

Vezi toate comentariile (89)
Comentează