FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova a dat o lovitură de marketing: vinde tricouri cu numele "Piţi 666"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

Universitatea Craiova a fost gruparea care a dat cea mai surprinzătoare lovitură de merchandising în ultima vreme. Oltenii s-au apucat să vîndă tricouri pe care au scris "Piţi 666" şi fanii s-au înghesuit să le cumpere.

În nici două săptămîni de cînd au fost puse în vînzare s-au dat deja cîteva sute de bucăţi, devenind cel mai căutat produs de la magazinul clubului!

Steaua, care ieri a lansat un sortiment de băutură ce poartă numele clubului, concurează cu Dinamo. "Cîinii" au scos şi ei un sortiment pentru suporteri. Roş-albii mai au la magazinul clubului şi lenjerie de pat în culorile echipei.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
alexandru.94
alexandru.94  •  20 Decembrie 2010, 17:37

ce panarame de oameni:))))

aleargaaaaadinaaaaa
aleargaaaaadinaaaaa  •  29 Noiembrie 2010, 15:33

Eu si astazi am fost la magazinul clubului si am intrebat pe baiatul ala de acolo...cica nu au avut niciodata asa ceva...si atunci va intreb eu pe voi....de unde aveti voi informatia asta?Este o aberatie si o minciuna penibila.

stiinta_1948
stiinta_1948  •  27 Noiembrie 2010, 10:34

nu este adevarat,chiar ieri am fost la magazinul Universitatii si am intrebat de tricouri piti 666 si mi sa spus ca asta este o prostie nu au avut niciodata asa ceva,sunt doar gogosi vandute de presa,daca nu credeti mergeti si intrebati akolo sa va convingeti

Vezi toate comentariile (15)
Comentează