FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 4-1

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // „Câinii” și-au pierdut răbdarea! Ioan Filip: „Se fac jocuri în defavoarea noastră acolo sus” + Apel la FRF: „Burleanu trebuie să facă ceva!”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 09:06

Dinamo a suferit o înfrângere dureroasă la Severin, scor 1-4 în fața Craiovei, în cadrul etapei #15 din Liga 1, iar jucătorii au răbufnit după meci.  

Ioan Filip (30 de ani) a ținut să le reamintească celor din conducere că este ceva firesc ca jucătorii să își încaseze banii la timp și a făcut apel chiar la președintele Federației Române de Fotbal să sară în ajutorul „câinilor”.

Nu ştiu ce jocuri se fac acolo sus. Deocamdată în defavoarea noastră, dacă nu suntem plătiţi. Avem ceva restanţe. S-a plătit ce s-a promis şi mai avem o lună restanţă. Nu cred că ar trebui să ne răsplătească, ar trebui să fie o normalitate. 

Să vorbiţi direct cu domnul Burleanu să facă ceva, să dea direct banii la jucători de la FRF sau de la televiziuni”, a spus Ioan Filip, la TV Telekom Sport.  

VEZI ȘI:

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Florin Prunea, atac fără precedent la FCSB: „Nu suntem doriți în play-off, noi nu împrumutăm alte cluburi cu bani!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (16)
whiteredarad
whiteredarad  •  05 Noiembrie 2019, 09:46

Mai Filip,la salariile voastre, o luna restanta, nu este ceva exagerat. Nu se face nici un joc impotriva lui Dinamo, din contra, la fiecare meci sint ajutati de fluierasi. De obicei, Dinamo vine la meci aducand chiar si comentatori DIGI vasali, care deformeaza realitatea. La Severin s-a insistat ,...aiurea, ca Dinamo a avut un gol valabil,anulat, informatie clar incorecta , fusese offside limpede. Asa ca Dinamo este acolo unde ...poate . Apoi, la golul dinamovist fundasul craiovean , intrat intr-un dribling inoportun, a fost clar faultat, apoi un dinamovist, iar un altul ( Nistor) ia mingea si da un gol neconform cu realitatea. Ce e Dinamo ? Chiar Negoita il are pe "unchiul" Anghelache,..fost gradat la Interne si Externe, ajuns apoi bogat ( "ca e dastept"). O echipa adusa de tancurile sovietice, cu stadionul in curtea Internelor, cu un trecut patat de furturi, cooperative si hotii ! Blestemele vechi il ajung...din urma !

771545396317549
Eugen Iustin  •  05 Noiembrie 2019, 09:40

Garanția la bancă înaintea începerii campionatului altfel nu pupi licență. Asta trebuie făcut.

sasesase
sasesase  •  05 Noiembrie 2019, 10:17

Asta care cica a fost campion cu Oțelul, e mai slab decât a fost Florin Soava

Vezi toate comentariile (16)
Comentează