FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - POLI IAȘI

CRAIOVA - POLI IAȘI. Avertismentul oltenilor pentru Liga 1 » Pigliacelli și Bergodi nu se tem de nimeni: „Altor echipe ar trebui să le fie frică de noi”

Cristiano Bergodi FOTO: facebook.com/UCVOficial
Cristiano Bergodi FOTO: facebook.com/UCVOficial

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2020 14:28 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 14:34

Eliminarea din Europa League, 1-2 cu Lokomotiv Tbilisi, e istorie la Craiova - asigură portarul Mirko Pigliacelli: "Acum ne concentrăm pe campionat". 

Și când vine vorba de Liga 1, după 5 victorii din 5 posibile, portarul italian are deja discurs de lider: "Sper să luăm titlul anul acesta, cred că-l merităm. Nu ne e frică de nimeni, altor echipe trebuie să le fie teamă de noi".

Lucru cu care este de acord inclusiv antrenorul Cristiano Bergodi, cu trimitere la adversarul de azi: "Nu ne sperie Iaşiul, pentru că vorbim despre fotbal. Și în fotbal nu există teamă. Am văzut meciurile Iaşiului şi nu cred că vor fi surprize din partea lor, dar nici din partea noastră. Avem cinci victorii şi e normal să ne gândim la a şasea. Noi ne-am pregătit bine din toate punctele de vedere! Echipa capătă tot mai multă încredere şi a trecut şi peste perioada asta grea, de început de campionat".

Tehnicianul italian a dezvăluit că a vorbit "cu băieţii şi despre căderea din meciul cu FC Argeş. Eu cred că am găsit cauza şi soluţia, vedem cu Iaşiul dacă am învăţat din greşeli. Eu cred că am reglat nişte lucruri, dar încă nu suntem sută la sută din toate punctele de vedere. E adevărat, va fi greu să fim mereu pe primul loc, dar cred că vom rămâne sus în clasament". 

"La Craiova este presiune fiindcă avem echipă bună, sunt condiţii bune. E normal să fie presiune. Dacă nu vrei presiune, te duci la altă echipă, te apuci de altceva"
Mirko Pigliacelli, portar U Craiova

7meciuri a disputat Bergodi împotriva Iașiului în Liga 1. Bilanț: o victorie, 6 remize

3victorii, 2 remize și un eșec are Craiova în duelurile de casă cu Poli Iași, în Liga 1

VIDEO Etapa 6 // Match Preview. U Craiova - Poli Iași

CRAIOVA - POLI IAȘI. Daniel Pancu se teme să nu primească multe goluri: „Nu prea le-am găsit puncte slabe” » E încântat de convocarea lui Camora la națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  02 Octombrie 2020, 06:12

Tare Pigliacelli: merităm să fim campioni! Asta după 5 meciuri? Așa s-au văzut campioni când erau CFRistii in izolare și in meciul direct au făcut poc!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează