FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cresc presiunea şi miza pentru Rădoi » Ce a fost greu a trecut, ce urmează e şi mai greu!

Articol de - Publicat marti, 11 august 2015 00:00

Programul nu le dă timp de respiro lui Rădoi şi compania: vin meciuri complicate în Liga 1, plus "dubla" vitală pentru supravieţuirea în Europa.

Steaua suferă, a ratat deja două obiective importante, Supercupa şi grupele Champions League, însă nici viitorul apropiat nu se anunţă roz pentru campioană. Pentru Rădoi şi compania va urma un program infernal. Atît ca adversari, echipe cu nume şi cu pretenţii, cît şi ca ritm al jocurilor.

În 18 zile vor susţine 6 jocuri, adică un meci la fiecare 3 zile, în condiţiile în care pînă acum s-au bifat deja 10 jocuri, record pentru o echipă din Liga 1 în acest sezon.

În 8 zile se joacă pe axa Astra-ASA-turul cu Rosenborg, pentru ca în alte 7 zile echipa să se deplaseze la Craiova, apoi în Nord, la Trondheim, şi să revină la Bucureşti pentru disputa cu Viitorul lui Hagi.

Abia după acest joc va veni şi prima perioadă de pauză: campionatul se va întrerupe două săptămîni pentru meciurile "naţionalei" cu Ungaria şi Grecia, 4 şi 7 septembrie, din preliminariile CE 2016.

6 meciuri tari în 18 zile

Data Meciul
12 august Astra - Steaua
15 august Steaua - ASA Tg. Mureş
20 august Steaua - Rosenborg
23 august CSU Craiova - Steaua
27 august Rosenborg - Steaua
30 august Steaua - Viitorul

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 August 2015, 16:38

imi pare rau pentru mirel, dar in meciul cu dinamo a demonstrat lipsa totala a experientei in meserie. fcsb nu mai are antrenor de la plecarea lui reghewin...

romelo777
romelo777  •  11 August 2015, 11:47
Postat de kossu pe 11 August 2015, 10:53

Să fim serioși, sunt numai cinci meciuri. E adevărat, partide complicate. Al șaselea, cu Viitorul, e „Cupa Păcii”. Se joacă pe „omenie”, în două manșe, de vreo 3 sezoane.

cooperativa!

kossu
kossu  •  11 August 2015, 10:53

Să fim serioși, sunt numai cinci meciuri. E adevărat, partide complicate. Al șaselea, cu Viitorul, e „Cupa Păcii”. Se joacă pe „omenie”, în două manșe, de vreo 3 sezoane.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează