FOTBAL  »  Superliga  »  EVOLUŢIE BUNĂ

"Cristea mai are de lucrat"

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2008 00:00

Antrenorul Ionut Popa s-a declarat mulţumit de evoluţia atacantului Andrei Cristea, care a debutat pentru gruparea din Copou în amicalul cu Liberty (3-4), de la Salonta.

"Cristea a jucat 50 de minute şi a făcut-o destul de bine. A dat un gol, a mai ratat alte două situaţii, însă nu a ajuns încă la capacitatea maximă. Fizic nu pot spune că stă rău, dar pînă să ajungă la parametrii ceruţi, mai are de lucrat. Pînă la startul returului sper să fie la nivelul optim", a declarat Popa.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
 •  30 Ianuarie 2008, 07:58

BANI PE NET FOARTE SIMPLU !!! SA NU CREZI CA POTI CASTIGA MILIOANE,DAR MINIM 200 $ TOT CASTIGI LUNAR!!!CREDE-MA!ASTA FAC DE 1 AN SI MEREU CASTIG MINIM 200$ NEFACAND MARE LUCRU!TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA ACCESEZI URMATORUL LINK: http://bux.to/?r=huzdupel , SA ITI FACI CONT(DUREAZA 1 MINUT) SI APOI SA INTRI IN "SURF ADS" SI SA ACCESEZI TOATE RECLAMELE DE ACOLO-20 LA NUMAR(FIECARE DUREAZA CATE 30 SECUNDE).POTI SA VEDEZI LIVE CATI BANI ITI INTRA IN CONT.cONVINGE MAI MULTE PERSOANE SA INTRE PE LINKUL TAU SI ASTFEL SI ACCESARILE LOR ITI VOR ADUCE SI TIE BANI!!!NU VEI REGRETA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează