FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cristea speră să-şi găsească echipă în maximum două zile » "Voi merge undeva unde să fiu dorit"

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 iulie 2013 13:02

Andrei Cristea n-a scăpat de strategia şefilor, aceea de a renunţa la jucătorii cu salarii mari.

Atacantul de 29 de ani, care cîştiga 10.000 de euro lunar la Dinamo, s-a întors aseară la Bucureşti, iar azi urmează să se transfere la un alt club, Sion, Astana şi Tom Tomsk fiind printre cele care îl curtează. Maccabi Tel Aviv nu mai este interesată de serviciile vîrfului român, căutînd un alt fotbalist.

Roş-albii au solicitat 80.000 de euro pentru transferul lui Cristea. După revenirea de la Karlsruher Cristea nu s-a mai impus în echipa lui Dinamo, marcînd doar 4 goluri în 24 de meciuri.

Culmea ironiei este că Andrei concurează pentru un loc la una dintre echipe chiar cu fostul său coleg de la Dinamo, Mircea Axente, alt jucător pus pe liber de "cîini".

"Nu e normal ceea ce mi se întîmplă, eu am vrut să rămîn la Dinamo. Despre relaţia cu Mulţescu nu vreau să mai comentez, ce aş putea să mai spun?! O să-mi rezolv în cîteva zile situaţia, voi merge la o altă echipă, undeva unde să fiu dorit", a spus Cristea pentru gsp.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
alinacainerosu2009
alinacainerosu2009  •  11 Iulie 2013, 19:46

Nu inteleg ce au cu el....trebuie sa aiba putin respect fata de el,totusi ne-a ajutat si el mult....Nu trebuie sa-l arunce ca pe-o masea stricata.Nu-ti pierde increderea,Andrei......mult succes la echipa ce vei activa si sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici !!!

id45
id45  •  11 Iulie 2013, 17:15

Andrei , ai avut o oferta buna pe care ai refuzat-o anul trecut !!

dreamer123
dreamer123  •  11 Iulie 2013, 15:59

nici eu nu am inteles de ce nu a mai prins echipa, desi se pregatea exemplar...interese, mai mult ca sigur.. multumim Andrei si multa bafta pe noul drum !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează