FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Cristi Balaj: "Cînd intru pe teren sînt alt om"

"Centralul" Cristi Balaj, considerat unul dintre cei mai buni arbitri din România

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 decembrie 2011 14:08

"Centralul" Cristi Balaj, considerat unul dintre cei mai buni arbitri din România, a vorbit deschis despre viaţa sa profesională, în direct la Sport Cafe, pe GSP TV.

"Ca arbitru, nu e atît de grav să faci o greşeală, ci să o repeţi. Nu am vrut niciodată să favorizez o echipă sau să intru cu un anumit gînd pe teren.

În general, sînt prieteni cu antrenori, cu oameni din fotbal sau cel puţin aşa vreau eu să cred. Dar în momentul în care intru în joc sînt cu totul alt om. Ştiu că sînt curat şi nu mă feresc de nimeni, vorbesc ce vreau la telefon", a declarat Cristi Balaj în direct la Sport Cafe, pe GSP TV.

Balaj a condus de la centru Dinamo - Steaua (1-3), aflat de abia la al doilea Derby de România din cariera sa, iar ieri a arbitrat Rapid - Pandurii (2-0), fiind unul dintre cei mai solicitaţi "centrali" din campionatul intern.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
magicasteaua
magicasteaua  •  08 Decembrie 2011, 17:57
Postat de doctorvlad pe 08 Decembrie 2011, 16:11

Mi-ar face placere sa fii alt om,si cand vine vorba de Rapid! Nu sa-i refuzi tot,iar echipei adverse sa-i dai tot ce se poate...in rest esti ok!

culmea nesimtirii: sa se planga rapidul de arbitraje anul asta!!!!

ioanemanuel
ioanemanuel  •  08 Decembrie 2011, 17:29

imi place balaj , a fost astazi la tv la o emisiune , omul poate sa articuleze mai multe cuvinte ca multi dintre jurnalisti , sau asa zisi jurnalisti .

doctorvlad
doctorvlad  •  08 Decembrie 2011, 16:11

Mi-ar face placere sa fii alt om,si cand vine vorba de Rapid! Nu sa-i refuzi tot,iar echipei adverse sa-i dai tot ce se poate...in rest esti ok!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează