FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Cristi Borcea a slăbit şapte kilograme! » Noi detalii despre cei opt oameni de fotbal închişi în Dosarul Transferurilor

Articol de - Publicat sambata, 15 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 martie 2014 23:44

Fostul oficial dinamovist mănîncă rar, Copos şi-a lăsat barbă, Jean Pădureanu împarte celula cu Victor Atanasie Stănculescu, închis în dosarul Revoluţiei de la Timişoara.

Jean Pădureanu este al doilea membru al lotului "Transferurilor" care face declaraţii pentru presă. A punctat, pentru Sportul Bistriţean, că "am ajuns şi la puşcărie, dar o să trec eu şi peste asta. Lumea nu înţelege că sînt nevinovat". La Jilava, împarte celula cu generalul Victor Atanasie Stănculescu, 85 ani. Ambii stau la un etaj inferior deţinuţilor bolnavi de SIDA, în număr de 300!

MM Stoica merge la CEDO
Aflat la Rahova, MM Stoica va face plîngere la CEDO din cauza condiţiilor din închisoare, conform site-ului lui Dumitru Dragomir, oracoluldelabalcesti.ro.

Iar George Copos iese rar din celulă şi şi-a lăsat barbă. Cel mai afectat pare însă Cristi Borcea. Conform Cancan, fostul oficial dinamovist a slăbit şapte kilograme, mănîncă rar şi s-a autoizolat.

25 martie e ziua în care se împlinesc cele 21 de zile de carantină pentru arestaţii din Dosarul Transferurilor: după această dată, ei vor fi intra în regimul normal de penitenciar pentru executarea pedepselor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
andrei_30
andrei_30  •  17 Martie 2014, 17:25

Noe cand a scoborat de pe celebra Arca nu cred sa fi avut baraba sa mare precum Copos iar 7 kg e minciuna, de fapt Borcea slabeste cam 5kg pe zi. Ziaristi ratati care fara aceste specimene actualmente in puscarie pur si simplu sunt debusolati. E greu cand nu stii gazetarie ci doar cancan. Iti raman cioacele despre puscarie, ca articole de sport n-are cine scrie.

blue_sky
blue_sky  •  15 Martie 2014, 11:37

Vai saracii, nu mai aveti subiecte si ii plangeti pe infractorii astia.Cand erau in libertatea ii durea undeva de toata lumea si se credeau zmei.Mai bine scrieti niste articole despre oamenii cu adevrat amarati nu despre bogatanii astia care dupa ce vor iesi din inchisoare isi vor relua obiceiurile de a-i batjocori pe oamenii obisnuiti.

spivak
spivak  •  15 Martie 2014, 11:08

O duc prea bine acolo. Au condiţii speciale, ca deţinuţii comunişti de pe vremuri. Nu sunt amestecaţi cu restul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close