FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAŞI, VINERI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Cristi Borcea: "«Dezertorii» să îşi ceară scuze în genunchi în faţa galeriei!" :X

Cristi Borcea, Borcea, Dinamo
Cristi Borcea, Borcea, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Borcea le-a transmis "puciştilor", dar şi lui Bratu şi N'Doye că trebuie să îşi ceară scuze în faţa PCH pentru a fi reprimiţi

- Domnule Borcea, cum catalogaţi evenimentele de la Dinamo din ultima săptămînă?
- Ce s-a întîmplat e foarte grav. Cred că în istoria fotbalului nu s-a mai întîlnit aşa ceva. Cei care au fugit din cantonament au trădat colegii, Dinamo, tot! Au periclitat imaginea şi obiectivul clubului.

- V-aţi fi aşteptat ca "dezertorii" să facă aşa ceva?
- Adrian Cristea şi Zicu sînt cei pe care i-am ajutat cel mai mult. Pe Mărgăritescu l-am luat de la Focşani, tot eu l-am adus pe Boştină, l-am dorit foarte mult de la Steaua. M-a surprins ce au făcut, e incredibil!

- Dar Alexe?
- Marius n-a avut minte, ce poţi să-i ceri unui copil de 20 de ani, care a stat în cameră cu Zicu? Fiind de mic la Dinamo, probabil că idolul lui o fi Zicu. :) Dar trebuie să iei părţile bune, nu cele rele!

"Vor plăti şi copiii lor!"
- Ce riscă fotbaliştii care au provocat acest scandal?
- Nu dau nici un verdict, avocaţii noştri lucrează. E unicat în Europa ce au făcut, sută la sută vor primi sancţiune unicat în Europa. Nu vreau să mă pronunţ, dar vor plăti foarte mult. Poate şi părinţii, şi copiii lor vor plăti.

- S-a spus că fraţii Becali ar fi în spatele dezertării din cantonament a celor cinci. Ce credeţi?
- Eu zic că nu are cum, am vorbit şi cu băieţii, şi cu domnii Becali. Au 17 jucători la Dinamo şi n-au plecat toţi.

- Mai există vreo şansă ca jucătorii să fie reprimiţi la prima echipă?
- Au o singură variantă ca să pot trece peste aşa ceva. Dacă într-adevăr iubesc Dinamo şi îşi dau seama de greşeală, la meciul cu Iaşiul, să-şi ceară iertare, în genunchi, în faţa galeriei! Asta va însemna că simt ceva pentru Dinamo.

"Pe fraţii Becali sînt supărat pentru că puteau să oprească indisciplina celor 4-5 jucători"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

"Meciul cu Iaşiul e vital pentru noi! Să nu ne rupem acum de plutonul fruntaş, că dacă rămînem în afara Europei, va fi vai şi amar de noi!"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

"În plan uman am înţelegere faţă de toţi, dar nu şi în plan sportiv pentru că există obiective şi respect în grup. Vom lua măsurile care se impun, lui Ţălnar îi aparţine decizia reprimirii la prima echipă a jucătorilor"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

I-a certat în vestiar
Borcea a fost ieri în vestiar, imediat după antrenament. L-a luat în colimator pe Bratu, N'Doye plecînd imediat după pregătire: "Ce aveţi, mă, aţi înnebunit? Nu puteţi să împărţiţi acelaşi vestiar? Chiar nu vă daţi seama că suferă Dinamo?". "A încercat să fie calm, ne aşteptam să spargă vestiarul cu urletele lui. A ameninţat din nou că acela care va mai crea probleme la echipă va fi pus pe lista de transferuri, iar amenzile vor intra în istoria fotbalului românesc", au povestit jucătorii după discurs.

Prunea şi Ţălnar la "audieri"
La prînz, Borcea, Badea, Prunea şi Ţălnar s-au întîlnit pentru a asculta mărturiile ultimilor doi în privinţa scandalului de la Cluj. Zilele acestea urmează discuţii şi cu Mărgăritescu, Adrian Cristea, Boştină, Zicu şi Alexe. Şefii au mai luat în calcul o variantă: să îi amendeze cu minimum 15% din contract pe "pucişti", iar Alexe, N'Doye şi Bratu să fie reprimiţi zilele următoare.

S-au ignorat
Florin Bratu şi Ousmane N'Doye s-au revăzut ieri în vestiar după conflictul dintre ei ce a adus revolta la club! Cei doi s-au ignorat complet. Atacantul s-a pregătit alături de prima echipă pe terenul sintetic, în timp ce senegalezul a făcut doar alergări uşoare pe arena centrală, alături de Andrei Cristea şi Dragoş Grigore. N'Doye acuză probleme medicale.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (14)
 •  21 Aprilie 2010, 11:22

cu Borcea nu am nimic, nu te poti supara pe un om care are 4 clase pe bune si doctorat pe GENUNCHI! Dar pt voi, cei care ati scris acest articol, am un mesaj: cand citezi pe cineva, trebuie sa pui exact cuvintele lui, chiar daca cel citat este un analfabet investitor la FCD Borcea spune exact asa: "să-şi ceară iertare, în GENUCHI, în faţa galeriei!!!!" Si ar mai fi ca omul nici offside nu stie cum se citeste si multe alte "chestii" din limba romana.... dar atat pute

shpagasin
shpagasin  •  21 Aprilie 2010, 11:08

Vorbe mari pentru un om atat de mic. N-aveti principii, n-aveti valori si chiar daca le-ati avea nu le respectati. Sunteti patetici. Finantatori de carton, dupa cum zicea nenea Iancu.

 •  21 Aprilie 2010, 10:30
Postat de pe 21 Aprilie 2010, 08:30

Cristi nu proceda asa ,nu-i poate ierta decat Dumnezeu.Poti insa sa faci ceva sa te desparti de acesti indivizi.Am vazut ca te ironizeaza la fel au facut si anul trecut.Pune-ti stavila acestor ingerinte nesanatoase si renuntati la acesti jucatori care in loc sa vada de ce nu joaca ,comenteaza si se vad mari fotbalisti sa se duca oriunde,dar nu oricum voi le-ati platit salarii regesti pt nimic.

Bine spus, sa-i dea afara, sa ii dea in judecata pentru a-si recupera banii cheltuiti pe si cu ei. Sa vedeti cum se cumintesc toti din liga 1.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează