FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 0-5

Cristi Borcea îi pune la zid pe acţionari: "Dacă nu vor să facem transferuri, o să le fac singur"

Cristi Borcea a fost încîntat de victoria zdrobitoare cu Gaz Metan
Cristi Borcea a fost încîntat de victoria zdrobitoare cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 01 august 2011 10:19

Cristi Borcea, acţionarul lui Dinamo, şi-a pus la zid colegii din conducerea clubului care n-ar dori să investească în transferuri.
VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI GAZ METAN-DINAMO!

"Aşa trebuia să fie şi cu Varazdin, dar la 2-0 am început cu călcîiele. Fotbalul te pedepseşte cînd nu-l respecţi. Mă aşteptam la victorie, dar nu la 5-0. Mi-a plăcut determinarea şi angajamentul echipei, dar mai ales prestaţia lui Dănciulescu şi a lui Marius Niculae, care au evoluat mai slab cu Varazdin.

O echipă campioană, dar nu un lot de campioană. O să încercăm să îmi conving colegii din acţionariat să investim în transferuri. Dacă nu vor, atunci voi transfera doar eu. Cel mai probabil transferurile vor fi făcute în această pauză de două săptămîni", a spus Cristi Borcea la Fanatik Show, la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
wollt_r
wollt_r  •  03 Octombrie 2011, 02:01

Da stim .... stim ce "transferuri" faci __________________________ A: Oricum, ai văzut, în repriza a doua te-a lăsat non-stop, dă-o-n ... mă-sii! Este? B: Da, da, da! A: Te-a lăsat Valentin non-stop! B: Da, da' în prima repriză ce m-am speriat... A: Da, dar a fost ofsaid... Era doi metri în ofsaid, n-avea ce să facă băiatu'... B: Dom' preşedinte, da' totuşi să nu-mi dea şi mie un 11 m, deloc? B: Deci, cîte-ţi trebuie? Zi!

duta_dd
duta_dd  •  01 August 2011, 18:26

ESTI SI MINCINOS SI LAUDAROS! Numai gura e de tine, cand vine vorba de fapte transferi vreun rebut reesapat si-i mai dai si salariu mare... NIMICULE!

gabienglezrosu
gabienglezrosu  •  01 August 2011, 17:16

D-le Borcea, daca esti un adevarat conducator adevarat ia-l pe CALISSE de la Tg Mures,pe ERICsi BAOAB adu-l inapoi pe AD CRISTEA ia-l pe LUCHIN si mai adu un fundas stanga(SEPSI).Scapa de ALEXE REPEDE CA IAU INTRAT FIGURILE IN CAP,da-l pe PULHAC si forteaza-l pe BACAJ si STANESCU mai mult,Si sa vezi ADEVARATA TIKI TAKA la noi la DINAMO nu la nasul d-tra.DINAMO, VICTORIE !!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează