FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Cristi Borcea: ”Luaţi 2-0 la Dinamo - Rapid!”. Pariezi cu el?

Cristi Borcea mizează pe Dinamo în meciul cu Rapid de duminică
Cristi Borcea mizează pe Dinamo în meciul cu Rapid de duminică

Articol de - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 17:25

Nu va fi prezent în tribune la meciul de duminică seară, dar va urmări din Statele United fiecare mişcare ale jucătorilor săi pe durata partidei. "O să am emoţii mai mari în faţa televizorului. Va fi altceva, cred că e primul astfel de meci, cu Rapidul, în care n-o să fiu în lojă. Dar Dinamo va bate şi fără mine", a declarat Cristi Borcea pentru gsp.ro.

Preşedintele executiv a riscat şi un pronostic pentru întîlnirea cu formaţia lui Răzvan Lucescu: "Eu zic că se va termina 2-0 pentru Dinamo. Dacă stadionul va fi plin, n-avem cum să pierdem. Fanii să vină, să încurajeze echipa, întrucît băieţii din teren au nevoie de aşa ceva". Borcea este de părere că echipa va trece peste şocul înfrîngerii de la Vaslui: "Avem o formaţie sudată, jucătorii se motivează extraordinar la partidele derby, cred în victorie. O să avem ceva emoţii, dar fără astea nu există fotbalul. Sper să nu fie nevoie de calmante, deşi bine n-o să-mi fie departe de meci".

Cote pentru Dinamo - Rapid 2-0
mybet: cota 8
gamebookers: 8
bwin: cota 11,5
unibet: cota 12,5
bet365: cota 13

Dinamo - Rapid se joacă în Ştefan cel Mare, duminică de la ora 21:30, în direct pe Digisport şi liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
paulfrigura
paulfrigura  •  17 Septembrie 2011, 10:18

borcea spune multe sigur rapidu va castiga

crik66
crik66  •  17 Septembrie 2011, 09:41

Colet bombă la derby! » Colţescu, arbitru sau om de casă al "cîinilor"? sau În urmă cu 3 ani şi jumătate s-a petrecut o scenă uluitoare, care i-a zdruncinat imaginea "centralului" craiovean: Borcea a intrat peste el în cabină şi i-a strigat: "Cum ţi-ai permis să dai penalty-ul ăla pentru Urziceni, ai uitat că eu ţi-am plătit ratele la bancă?!" Sunt doar 2 din titlurile GSP-ului. Ce sa inteleg din asta bai butelie...........gata, ai rezolvat meciul ?????????

gabrielca
gabrielca  •  17 Septembrie 2011, 09:34

Trebuie sa fii bolnav mintal sa fii jucator,antrenor sau suporter al lui Dinamo in aceste momente (culmea prostiei e sa mai mergi si la meciurile lor), clubul de la care Badea si Borcea fura de rup sub „inaltul patronaj” al escrocilor Becali,toti jucatorii sunt vanduti si nici vorba de aducerea altora de valoare ! Va fi o performanta sa termine mai sus de locul 10.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează