FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII 1-1

Cristi Borcea şi Gigi Becali i-au acuzat grav pe giuleşteni: "Rapidul a făcut jaf armat!"

Articol de - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Cristi Borcea şi Gigi Becali s-au aliat aseară şi l-au făcut praf pe Dinu Gheorghe, acuzînd Rapidul că are influenţă asupra arbitrilor.

"Aţi văzut vreun masacru mai mare? Ce a făcut Rapidul a fost jaf armat, două goluri şi un penalty! Se vede că Dinu Vamă conduce Rapidul. Nici în Papua Noua Guinee n-aţi văzut aşa ceva, asta nu mai e rea intenţie, ci jaf la drumul mare. O mizerie tot ce s-a întîmplat!", a tunat Cristi Borcea.

"Cred că arbitrii ar trebui să facă un control psihiatric. Borcea e mic copil pe lîngă ce se întîmplă aici. E cel mai mare furt din fotbalul românesc, propun patronilor să mergem la preşedintele CCA să cerem socoteală!", a comentat şi Gigi Becali.

"S-a scris o nouă filă în Guinness Book, e penibil că au ajuns să conducă Rapidul astfel de specimene. E jenant, penibil, dezonorant! N-am văzut de cînd mă uit la fotbal aşa ceva, e un record, Drăgănescu şi Dinu Gheorghe au intrat în istorie. În felul ăsta, Rapidul are şanse mari la titlu", a acuzat şi Marian Iancu, patronul Timişoarei, dar acesta s-a retras din discuţie în momentul în care preşedintele rapidist Dinu Gheorghe a recunoscut că Drăgănescu i-a ajutat pe rapidişti.

"Ştiţi de ce nu s-a dus Rapid în Europa League? Pentru că la meciul Rapid - Braşov de anul trecut <Vamă> mi-a cerut să dau primă ca Braşovul să bată <ţiganii>, aşa cum zicea el!"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

"Dinu Gheorghe e un mercenar, asta a fost şi la vamă! Să mai scoată un cuvînt şi-i deschid dosarul, el e singurul vameş care şi-a dat demisia ca să n-ajungă la pîrnaie!"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

"În vară i-am zis lui <Vamă> că îl vrem la Dinamo, dar voiam să luăm dezlegările jucătorilor pe care i-a dus de la Braşov la Rapid, iar apoi să-i dau un şut în fund. Dar s-a prins, că e şmecher"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

"Arbitrajul a fost penal. Sînt chestiuni flagrante, iar noi am tăcut de fiecare dată pentru că am zis că au fost greşeli umane. Dar ce s-a întîmplat acum a fost hoţie pe faţă"
Arpad Paszkany, patron CFR Cluj

"Borcea să spună de ce nu-l acuză pe Mugurel Drăgănescu. De ce? Cred că ştiţi răspunsul! Eu recunosc că arbitrajul a fost prost. Gigi şi Borcea sînt no name pentru mine"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

"Meciurile cu Steaua au pus stăpînire pe mintea jucătorilor, care nici nu s-au odihnit cum trebuie. Nu comentez arbitrajul, zic doar că a fost o manieră bizară de a conduce jocul"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Pandurii au avut gol valabil, dar urmăriţi cîte galbene trebuiau să primească gorjenii. Au avut o echipă extraordinară. Vedeţi ce înseamnă să vii din sărăcie? Şi-au dat viaţa pe teren"
George Copos, patron Rapid

"Copos a zis că l-a nenorocit!"
Cristi Borcea a dezvăluit de ce e supărat Copos pe Dinu Gheorghe: "Mi-a zis George că l-a nenorocit <Vamă>! A adus 6 jucători cu contracte de 180.000 de euro pe an. Dani Coman se dă rapidist? Păi, a negociat cu noi de cinci ori, dar ce, noi îi dădeam banii ăia? Bornescu da, e rapidist adevărat, mi-a zis că nu vine la Dinamo! Şi la Braşov a lăsat <Vamă>o gaură de două milioane, pe unde trece e ca acidul sulfuric, nici iarba nu mai creşte!".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (168)
dan_te
dan_te  •  03 Noiembrie 2010, 09:30

Documentarul este decent, dar nu pune punctul pe i. Probabil ca sponsorii acestui documentar, acei PPV mentionati de autorii acestui film, sunt cei care profita de pe urma exploatarii si, deci, nu ar fi putut intoarce camera, la final atunci cand le inmaneaza cecul, spunand ca ei sunt vinovatii, ei: acesti creatori de moda, de advertising, de arme, de masini, de televiziuni, de branduri...etc. Eu,totusi, sunt optimist si sper ca, in final, omul sa scape de jugul ignorantei si sa lupte fara frica

dan_te
dan_te  •  03 Noiembrie 2010, 09:27

dar uitand ca natura ii este prieten si nu dusman, ca acolo este seva vietii lui si nu in beton, praf si gaze de esapament! Omul este victima ignorantei, dar nu este vinovatul ei...sunt multi cei care ne induc ideea ca exploatarea si darwinismul sunt regulile naturale, dar uita sa aminteasca ca natura este echilibrata si ca lantul trofic se bazeaza pe cumpatare nu pe flagel, cel mai puternic fiind cel care ar grija de cei slabi, pentru ca el sa fie puternic in continuare si nu sa ii anihileze!

dan_te
dan_te  •  03 Noiembrie 2010, 09:23

umbra! Varful piramidei, acel varf departat de baza piramidei, acolo este dusmanul! Nu omul a condamnat natura, ci a fost invatat sa o condamne! Nu omul este vinovat, ci cei care l-au invatat si au profitat de pe urma ignorantei lui! Toate constructiile umane din statele dezvoltate apar ca veritabile colonii extraterestre, in care omul se comporta ca strain de aceasta planeta, anihiland orice forma de viata in interiorul orasului, pentru a avea un trai decent...

Vezi toate comentariile (168)
Comentează