FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Cristi Dulca ţinteşte sus: "Respectăm Steaua, dar vrem victoria"

foto: napocanews.ro
foto: napocanews.ro

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 24 august 2013 11:37

Tehnicianul grupării medieşene, Cristi Dulca, speră să bifeze primul succes din acest sezon tocmai la finalul confruntării cu Steaua.

Antrenorul este încrezător că jucătorii săi ar putea obţine prima victorie din această ediţie de campionat în meciul din această seară, contra campioanei în exerciţiu.

Tehnicianul grupării medieşene, Cristi Dulca, speră să bifeze primul succes din acest sezon tocmai la finalul confruntării cu Steaua.

Antrenorul este încrezător că jucătorii săi ar putea obţine prima victorie din această ediţie de campionat în meciul din această seară, contra campioanei în exerciţiu.

Dulca e de părere că jocul "lupilor negri" a crescut în ultimele două jocuri şi că, atât cu FC Vaslui, cât şi cu Viitorul aceştia ar fi meritat să câştige.

"Jucăm împotriva campioanei. Este un joc pe care îl aşteaptă orice antrenor sau jucător. Chiar dacă Steaua este favorită, e cea mai în formă echipă din campionat, cu jucători foarte valoroşi, care fac diferenţa, ne dorim să tranşăm disputa în favoarea noastră. Indiferent de numele adversarului, noi vom juca orice meci doar la victorie. Ne vom juca şansa. Important este să avem mentalitate de învingător.

Meciul începe de la 0-0, iar eu unul sunt încrezător în potenţialul băieţilor. Nu am pierdut de două etape, iar cu Vasluiul am pierdut două puncte nemeritat, pe finalul meciului, în vreme ce, cu Viitorul, ne-am creat multe ocazii de a marca. Îmi doresc ca jucătorii să se autodepăşească la meciul cu Steaua, să dea totul pe teren şi să demonstreze că se pot ridica la acelaşi nivel cu adversarul. Respectăm Steaua, dar ne dorim victoria", a afirmat Dulca.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  25 August 2013, 00:56

reghe isi bate joc de toata lumea ! inteleg sa menajezi 2-3-4 fotbalisti dar nu toata echipa fara tatarusanu !!!!!!!!!! Mai ales ca Steaua a avut si 2 etape amanate fata de celalalte echipe si a avut un plus !!!!!!! NE TREBUIE URGENT 2 FUNDASI CENTRALI DE CERTA VALOARE ,UN MIJLOCAS DEFENSIV REZERVA PT BOURCEANU SI PINTILII ,CHIAR 2 DACA PLEACA ALEX BOURCEANU SI 2 ATACANTI ! ALTFEL ,NE FACEM DE RAS IN GRUPE,DACA MERGEM *REGHE NU ARE SCUZE DUPA SEARA ASTA) SI NU STIU DACA MAI LUAM VREUN TROFEU ANU ASTA ,CHIAR SI FARA ADVERSARI !

haideusicfr
haideusicfr  •  24 August 2013, 21:53
Postat de timarhac pe 24 August 2013, 15:19

Sa fie clar... CFR nu are aparare slaba, CFR nu are aparare deloc. Castigati ma, si cu 3-0, eu nu sunt frustrat, n-am de ce sa fiu, macar o sa vedeti si voi cum e sa bati "rezervele unui Man. Utd. acasa la ei. Cam rar ati vazut echipe de astea in ultima vreme. Dupa superputerile Europei ar fi cazul sa faceti un antrenament cu public, doar asa... pentru relaxare.

Nu au rost (dupa mine ) aceste discutii.La CFR sunt probleme in acest moment s-a schimbat o echipa ,,lipseste comunicarea ,omogenitatea.Steaua joaca in aceeasi formula de cel putin un an ,bine ar fi sa se califice in Ch L .Din pacate nu prea cred.CFR a facut ceea ce a facut singur.Contrar a ceea ce se spune. In meciurile directe cu Steaua mai mereu a fost defavorizata .De arbitri.Intr-un meci in care conducea la Bucuresti cu 1-0 i-au fost eliminati intr-un singur minut doi jucatori.Asta asa de ..*chestie*. Eu unul urez succes Stelei in meciul cu Leghia.

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  24 August 2013, 16:06

nu inteleg de ce nu se joaca etapa a 7 a ,prima data dupa meciurile nationalei ca asa ar fi normal ! nu sau stabilit nici televizarile !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează