FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Munteanu: "Andone are toate şansele să cîştige titlul cu Dinamo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2010 00:00

"Babicu" ştie cine se va bate pentru titlu anul viitor şi este încrezător că Andone va triumfa chiar din primul sezon de la revenirea în ştefan cel mare.

"Ioan Andone cunoaşte foarte bine jucătorii şi e ultimul antrenor care a cucerit eventul în Ştefan cel Mare. Are toate şansele să câştige campionatul sau cupa anul ăsta, dar nu va fi uşor pentru că CFR va încasa o grămadă de bani din Ligă şi asta înseamnă că vor avea pentru transferuri.

Sînt patru-cinci echipe care se pot bate la campionat, printre care Vaslui, Timişoara, Urziceni. Lupta e strânsă şi echilibrată. Titlul poate ajunge în Bucureşti anul acesta. Sunt trei echipe, Dinamo, Steaua, Rapid care pot câştiga campionatul, mai e Sportul dar nu cred că se va lupta pentru campionat.

CFR pleacă cu prima şansă pentru că are un lot bun şi mai are această sursă financiară din Liga Campionilor şi va lua jucători de valoare. Totuşi e greu de spus cine va lua campionatul", a spus Cristi Munteanu.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close