FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-0

Cristi Munteanu: "E normal să am emoţii, pentru că la cum se joacă acum e mai uşor în deplasare decît acasă!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Cristi Munteanu a revenit din nou în poarta lui Dinamo în partida cîştigată cu 1-0 de elevii lui Cornel Ţălnar, în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş. Babicu consideră că meciurile de pe teren propriu sînt mult mai dificile decît cele din deplasare, dar cu ajutorul publicului au reuşit să cîştige cele trei puncte puse-n joc.

"Este cred a şasea revenire a mea la Dinamo şi e important că am revenit cu o victorie şi că nu am primit gol. E normal să am emoţii, pentru că la cum se joacă acum e mai uşor în deplasare decît acasă. Nu ne-am simţit singuri, pentru că am avut publicul de partea noastră. Pentru noi important este să rămînem uniţi şi patronii ştiu mai bine ce au de făcut. Am ratat mult, iar Gaz Metan a jucat bine tactic chiar şi în 10 oameni. Pentru moralul nostru e o mare victorie. Am avut emoţii pe final, se pare că vrem să-l albim de tot pe domnul Ţălnar", a precizat Babicu.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
crazykiller
crazykiller  •  03 Aprilie 2010, 13:36

Braco BABICU' !!! inca 9 victorii si titlul e la noi :D

 •  03 Aprilie 2010, 10:48

Bv Cristi, sper sa fii folosit cat mai mult de acum inainte. Esti un portar de calitate, si Dinamo avea nevoie de tine. Felicitari pentru meci si mult succes in continuare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează