FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 2-2

Cristi Săpunaru compară echipele din Bucureşti cu cele din provincie: "Investitorii fac diferenţa!"

Cristi Sapunaru, Sapunaru, Porto
Cristi Sapunaru, Sapunaru, Porto

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Săpunaru a tras concluzia cu sinceritate: doar echipele din provincie se bat la titlu fiindcă au conducători mai buni.

- Cristi, te-ai încăierat cu Bratu la un moment dat. Ce-ai avut cu el?
- Am fost nervos, el la fel, dar nu s-a petrecut nimic fantastic. Aşa e la toate derby-urile, nervi mulţi, tensiune. Eu am şi uitat cînd am ieşit de pe teren, dar cît joc, nu pot să mă abţin!

- Cum a fost meciul?
- Frumos, aşa cum sînt toate în Giuleşti. A fost iar spectacol total, cu o mulţime de ocazii, cam toate de partea noastră. Păcat că le-am ratat şi ne-am îndepărtat în felul ăsta de Europa. Ce să mai zic... E incredibil ce noroc a putut să aibă Dinamo! Mai e nevoie să spun asta încă o dată? Nu mai pot de supărare!

- Crezi că va continua Andone la Rapid? Tu rămîi sau revii la Porto?
- Nu ştiu dacă eu continuu în Giuleşti sau nu, dar, ca rapidist, sper ca Ando să antreneze echipa şi din vară încolo, fiindcă e superantrenor! Cu sau fără Săpunaru în echipă, el ar lua titlul la pas! Sînt convins de asta, nu vorbesc aiurea!

- De ce crezi că anul ăsta doar echipe din provincie se bat pe titlu?
- Se pare că investitorii de acolo sînt mai buni decît cei din Bucureşti. Poate asta e o explicaţie, nu credeţi?

- Pe cine pariezi?
- Nici nu mă interesează cine ia campionatul, sincer. Dar dacă vreţi neapărat să pronostichez, zic că CFR Cluj e favorită.

"Am avut 15 ocazii, le-am ratat pe toate, asta e viaţa... E greu să mai prindem Europa în felul ăsta, dar vom lupta pînă în ultima secundă, sîntem obligaţi să facem asta!"
Cristian Săpunaru, fundaş Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  03 Mai 2010, 21:36

Acest individ nu are ce cauta in fotbal pt ca nu este fotbalist. Nu degeaba au vrut sa-l suspende portughezii. Sa plece inapoi si acolo sa ramana.

henry14
henry14  •  03 Mai 2010, 13:11
Postat de pe 03 Mai 2010, 12:36

henry in mm taci drea q d prost ati vrea sa aveti si voi unu k cristi nu ? ce vrei sa fie ? pisicutza?? ziceti ms si inchideti gura !

ce mm comentezi u ma? noi il aveam pe Tamas ;) giani Kirita Sapunaru e cel mai ordinar...intra la rupere.....sa dea Domnu sa-i rupa cnv picioarele intro zi .....sa-l vad pe targa cum moare......hai ciocu mic ca sunteti in afara europei :))

 •  03 Mai 2010, 12:36
Postat de henry14 pe 03 Mai 2010, 09:29

Jegos mai mare ca tine nu am vazut Sapunare X( Trebuia sa te bata Bratu sa te caci pe tine sau sa-ti rupa picioarele M.Niculae ca sa te potolesti si tu.....u esti cel mai ordinar impreuna cu celalalt killer cioara aia de M.Constantin :-j Tampitilor...imi doresc sa va rupa cnv picioarele sa nu mai jucati fotbal niciodata ca si voi ia-ti rupt pe altii

henry in mm taci drea q d prost ati vrea sa aveti si voi unu k cristi nu ? ce vrei sa fie ? pisicutza?? ziceti ms si inchideti gura !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează