FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CS U CRAIOVA 1-2

Cristi Săpunaru se gîndeşte la blaturi în acest final de sezon : "Aşa este în campionatul din România"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2015 23:12

Rapid a pierdut meciul cu CS U Craiova, 1-2, şi mai are şanse puţine de a se salva de la retrogradare.

Cristi Săpunaru a vorbit despre meci şi despre şansele de salvare de retrogradare.

"Sîntem supăraţi că am pierdut şi că nici măcar nu am obţinut un egal. Aşa ni se întîmplă nouă. Jucăm bine în prima repriză şi pierdem în a doua parte.

Aşa este campionatul din România. În unele meciuri sîntem mai puternici, iar în altele mai slabi. Nu vreau să vorbesc despre jocuri de culise. Să o facă cine se pricepe. Să judece cine are de judecat, nu o fac eu. Eu doar am declarat, înțelegeți ce vreți!

Cît mai sînt şanse matematice, noi luptăm. Vom vedea ce se va întîmpla în următoarele etape. Dacă CFR îşi ia punctele, nu mai avem nici o şansă. Sper să nu se întîmple asta", a spus Cristi Săpunaru la DigiSport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (27)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Mai 2015, 21:15

hahaha ce se oftica parlitii,hahah se desfiinteaza rapid !

rozu
rozu  •  18 Mai 2015, 11:10
Postat de tiberiu33 pe 18 Mai 2015, 08:01

blaturile sunt de cand au venit comunistii la putere ... cele mai multe ..le au steaua si dinamo de-a lungul istoriei .... dar cea mai blatista este echipa cu cele mai multe campionate castigate nu dau nume :)))))... asta ar fi culmea sa acuzam o echipa care nu a castigat niciodata nimic :))))))

si in germania, de blaturile din ultimele 3-4 etape ale lui bayern, tot comunistii sunt de vina?!

rozu
rozu  •  18 Mai 2015, 11:07

da, Cristi, asa este in Romania, joci cand vrea muschiu' tau! si tu, si Niculae si Pancu! fara voi, poate aveam o cat de mica sansa sa scapam, macar, curati din acest sezon. sper sa nu va mai vad calcand iarba Giulestiului!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează