FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI IAŞI, LUNI, 20:30, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Tănase: "Înfrîngerea cu Dinamo a fost un dezastru! Trebuie să fim campioni"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2010 00:00

Mijlocaşul Stelei Cristi Tănase spune că a fost distrus după eşecul pe care roş-albaştrii l-au suferit în derby-ul cu Dinamo şi se arată încrezător într-un sfîrşit de stagiune în care gruparea din Ghencea să se impună în lupta pentru titlu.

"E un dezastru atunci când pierzi într-un meci cu marea rivală, aşa că vreau să uit cât mai repede eşecul cu Dinamo. Ştiu că fanii au aşteptări mari de la mine şi nu vreau să-i mai dezămăgesc. Îmi doresc să joc bine în meciul de luni cu Poli Iaşi, echipa să învingă, iar la final spectatorii să ne aplaude pe toţi.

Trebuie să muncim mai mult. Avem un lot bun, avem antrenor bun, totul depinde de noi. Vreau să devin campion cu Steaua!", a spus Tănase pentru Adevărul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  10 Aprilie 2010, 19:24

TREBUIE SA AVEM INCREDERE SI SA-L INCURAJAM PE TANASE SI PE TOTI BAIETII STELEI SA MERGEM CAT MAI MULTI PE STADION SI SA FIM AL 12 LEA JUCATOR CA STEAUA SA CASTIGE TITLUL .

 •  10 Aprilie 2010, 17:39

Da balena-sexy e de acord??

 •  10 Aprilie 2010, 16:57

hahahahaaaa ...spune cel mai slab-cu-ingerul jucator ever de la steaua - p.s. - mai prrost si decat blocnotes...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează