FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cristiano Bergodi, explicații pentru excluderea din lot a 3 jucători de bază: „A fost o decizie luată cu Dan Șucu”

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului +42   FOTO
Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 21:41 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 22:55

Cristiano Bergodi (59 de ani) a explicat motivul pentru care i-a lăsat în afara lotului pe Jayson Papeau, Damjan Djokovic și Alexandru Albu pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa #4 a play-off-ului Superligii.

Eșecul cu CFR Cluj „a cântărit” foarte mult pentru antrenorul italian. Trei jucători de bază au fost lăsați în afara lotului pentru partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în ceea ce reprezintă duelul ultimelor clasate din play-off.

Ovidiu Hațegan își recunoaște greșeala! Reacție pentru GSP după Dinamo - Poli Iași: „Îmi pare foarte rău de cele întâmplate”
DINAMO - POLI IAȘI 1-0
Ovidiu Hațegan își recunoaște greșeala! Reacție pentru GSP după Dinamo - Poli Iași: „Îmi pare foarte rău de cele întâmplate”

Cristiano Bergodi a decis împreună cu Dan Șucu ca 3 jucători să rămână în afara lotului: „Așa e corect”

Cu câteva minute înainte de startul partidei dintre Rapid și Sepsi, Cristiano Bergodi a explicat faptul că a decis să-i lase în afara lotului pe cei 3 jucători din cauza evoluției pe care au avut-o în meciul pierdut cu CFR Cluj.

Decizia a fost luată împreună cu clubul și cu patronul Dan Șucu, potrivit declarațiilor făcute de antrenorul italian.

„Nu că sunt vinovaţi aceşti jucători. S-au luat decizii împreună cu clubul, dar nu sunt ei singurii vinovaţi pentru meciul cu CFR. La pauză am schimbat trei jucători. La acel meci trebuiau schimbaţi toţi, inclusiv antrenorul.

Am luat nişte decizii, că aşa a trebuit să facem. Am schimbat ceva şi în primul 11 şi aşa e corect, că am lot competitiv şi le pot da şanse şi celor care stau în spate şi sper că vor arăta că fac parte dintr-un lot valoros. A fost o decizie luată cu patronul şi tot clubul, împreună, aţi înţeles?”, a explicat Bergodi, la Orange Sport.

Papeau și Djokovic au fost schimbați la pauză de Bergodi, la scorul de 0-4. Albu a fost, în schimb, integralist în eșecul de pe Giulești.

Echipa de start trimisă de Bergodi: Aioani - Onea, Săpunaru, Iacob, Borza - Hromada, Oaidă, Hasani - Krasniqi, Rrahmani, Petrila
Rezerve: Drăghia, Braun, Cristea, Grigore, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Burman, Gheorghe

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

O săptămână până la FCSB - Rapid, dar biletele se dau ca pâinea caldă!
FCSB - RAPID
O săptămână până la FCSB - Rapid, dar biletele se dau ca pâinea caldă!
Bergodi a izbucnit: „Prostii, nu am avut niciodată echipă de titlu!”
RAPID - SEPSI OSK
Bergodi a izbucnit: „Prostii, nu am avut niciodată echipă de titlu!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  16 Aprilie 2024, 07:53

Eu cred ca patronii de la noi in frunte cu dioszegi și Mititelu nu pot scăpa de mentalitatea de suporter și e un lucru foarte rău, practic e ca și cum toată viața ai mers cu tramvaiul fără bilet apoi îți iei s Classe cu șofer, încă ai tendința și când te urci în s Classe să nu te prindă controlorul… până și Gg S a stilat urmărind meciurile de acasă și ne ducându-și nevasta pe stadion să vadă un meci cu Sepsi, dacă era o finală de cupa ori un meci cu titlul pe masă înțelegeam….cand ești patron stilat nu te duci pe stadion ca orice suporter… eu aș aștepta să vină lunar directorul sportiv să îmi spună ce rezultate au fost și pe ce loc suntem în clasament… păi prigoană când era patron la rosal ce trebuia să facă?… s-o ia pe Bahmuțeanca și să se ducă pe străzi să vadă cum angajații mătură străzile și încarcă gunoiul în mașini?

bozo76
bozo76  •  16 Aprilie 2024, 02:21

Greseli imense de selectie la meciul asta. Imense. Aionaei, Onea. Oaida out. Albu si papeaux in. Draghia in.

Mefi666
Mefi666  •  16 Aprilie 2024, 00:40

Hahahaha păi parcă Sucu nu e Becali:)))) să văd presa ce v a discuta de acest subiect , pe Becali îl crucifica de fiecare dată.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează