FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CONSTANŢA

Cristocea contraatacă: ”Cei de Viitorul mi-au reziliat contractul în mod abuziv” :(

În conflict cu Viitorul, Cristocea a negat că ar fi semnat cu o formație din Cipru
În conflict cu Viitorul, Cristocea a negat că ar fi semnat cu o formație din Cipru

Articol de - Publicat luni, 25 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 25 iunie 2012 18:46

Pus pe liber de Viitorul Constanţa, deşi se afla sub contract încă trei sezoane, Vasilică Cristocea (31 de ani) a acuzat gruparea patronată de Gică Hagi că i-a reziliat contractul în mod abuziv.

“În data de 9 aprilie am fost anunţat de către Paul Peniu şi Zoltan Iasko că nu mai am voie să mă antrenez cu echipa mare şi să mă prezint la echipa de juniori A, antrenată de Cristi Cămui, fără a mi se spune cu ce am greşit. Am fost prezent la toate antrenamentele din 9 aprilie pînă cînd am luat vacanţă. Înainte de ultima etapă, Iasko m-a chemat să reziliem contractul, i-am zis că accept doar dacă îmi va da banii pentru care am muncit pînă pe 9 aprilie, renunţînd la ceilalţi 3 ani de contract, iar el mi-a zis că nu e de acord”, a susţinut Cristocea.

El a completat: ”După cîteva zile, am fost sunat de către avocatul Florin Comşa şi ameninţat că mi se va rezilia unilateral contractul, ceea ce s-a şi întîmplat în data de 4 iunie, cînd am primit rezilierea printr-o firmă de curierat. Mi-am depus memoriu la FRF, iar dacă voi fi nevoit voi merge pînă la FIFA, chiar şi pînă la TAS, pentru a arată că mi s-a reziliat contractul pe o clauză abuzivă, fără justă cauză, în perioada protejată”.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
mama.is.here
mama.is.here  •  26 Iunie 2012, 09:48

vasilica, la Farul ai fost iubit de un oras intreg, cand erai capitanul echipei, si nu numai... la Ovidiu ce credeai, ca or sa te tina machedonii si slugile lor in brate? nu au nici un meci in prima liga si zici ca sunt de la Real sau Bayern...niste tarani!

craioveanu11
craioveanu11  •  25 Iunie 2012, 20:57

hai la Craiova,ca si asa nu avem nici un jucator!

steaua.libera
steaua.libera  •  25 Iunie 2012, 18:53

Inca o bila neagra pentru clubul lui Hagi, dupa incercarea de a acoperi derbedeii de la U19!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează