FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER EŞUAT

Cristocea e prea scump pentru UTA

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2008 00:00

Stelistul le-a cerut arădenilor un contract de 100.000 de dolari pînă în vară, fiind refuzat Dorit la UTA, Cristocea ezită să meargă la Arad, deşi cluburile au ajuns de trei zile la un acord în privinţa transferului. Dar nici “Bătrîna Doamnă” nu-l mai vrea, după ce jucătorul a cerut 240.000 de dolari pe doi ani şi o primă de instalare de 100.000 de dolari!

Un total de 340.000 de dolari de care UTA nu a vrut să audă. “E prea mult!”, a decretat preşedintele Bara. Vasilică şi-a reformulat apoi pretenţiile, cerînd 100.000 de dolari pînă în vară, adică 25.000 de dolari pe lună. Bani la care s-ar fi adăugat prime şi bonusuri! Cu 25.000 de dolari pe lună, Cristocea ar fi devenit cel mai bine plătit jucător din istoria clubului arădean. L-ar fi devansat pe un alt ex-stelist, Iulian Miu, care a primit 129.000 de euro pe an, pînă în iarnă, cînd şi-a reziliat contractul. Însă fundaşul a jucat doar 3 meciuri la UTA pentru acei bani!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
 •  15 Februarie 2008, 02:22

nu ai fata de UTA ! pt SFAT : DACA ESTI SUPORTER ADEVARAT AI RESPECTA 'UTA' ! JEGOSULE

 •  14 Februarie 2008, 14:43

baiatu asta e un jucator de TOP, daca i se dadea shansa mai multa cum a primit bou de SURDU, a-ti fii vazut ca se pisha pe multzi jucatori din echipa stelei, oricum, are valoare, si eu zic ca suma ceruta de el e chiar prea mica, mergetzi afara sa vedetzi ca astia sunt bani de concediu pt. un jucator de liga campionilor, iar el a cerut banii astia pe 2 ani de zile, o suma pe care in romania conducatorii de club nu recunosc ca e realista, caci ei vor jucatori de top dar daca s-ar putea sa vina si sa joace pe boabe de mazare ar fii excelent, luavas mortzii-n p..a de nestiutori, astia care-l criticati, BV baiatule, impune-te, dai in mortzii lor cu UTA lor, stai acolo unde esti caci salariu itzi merge mai departe, in ziua de azi de ce se joaca Fotbal, daca nu pt bani? n-ai bani mori de foame, poptzi sa mori ca DUMITRACHE, fara un chior in buzunar, si? l-au plans aia un pic si gata, dar de viata lui dreacu sa interesat, asa ca GURA MICA, fa-tzi frate bani pt familie si un viitor la copii, dai in mortzii lor sa retrogradeze ca ne pisam oricum pe ei, FORZA STEAUA

 •  14 Februarie 2008, 11:06

e jucator de liga campionilor de aici si pretentiile exagerate.F bine Vasilica tine de pret k doar esti o mare valoare,vezi cine se bate pe tine..ultima sin prima liga si multe altele din liga a doua.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează