FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VASLUI 2-0

Criză ofensivă la Rapid

Articol de - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Cu Cassio nici măcar rezervă şi Răduţă suspendat, Rapidul n-a avut nici un atacant pe banca de rezerve aseară.

Problemele din compartimentul ofensiv îi dau mari bătăi de cap lui Marius Şumudică. S-a întîmplat încă de la primul meci al campionatului. Aseară, contra Vasluiului, tehnicianul a mers pe mîna lui Sabrin Sburlea, singurul atacant apt din lot.

Iar alte alternative n-a mai avut nici de pe banca de rezerve, întrucît Lucian Răduţă era suspendat, iar Cassio Vargas nu a fost oprit în lot! De ce? Pentru că brazilianul adus de la Leiria pentru 700.000 de euro e în urmă cu pregătirea fizică. Pînă să semneze cu giuleştenii, săptămîna trecută, sud-americanul avusese două luni de vacanţă, fără ca măcar să facă un antrenament!

Acesta s-a prezentat la vizita medicală cu cinci kilograme în plus şi, chiar dacă a tras tare la antrenamente în ultimele zile şi a ţinut un regim special, nu a reuşit să ajungă la greutatea optimă. Cassio transmisese înaintea partidei că: "Am cîteva kilograme în plus, dar eu mă simt pregătit pe teren, chiar dacă nu pot juca 90 de minute. Dar asta va decide antrenorul". Cel mai ofensiv jucător de pe banca Rapidului a fost Ştefan Grigorie, care poate evolua în spatele vîrfului, celelalte rezerve fiind un mijlocaş la închidere, Nicolae Grigore, şi patru fundaşi!

"Sînt sigur că Vargas Cassio va fi atacantul de care aveam nevoie, însă are nevoie de timp pentru a ajunge la forma fizică optimă"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
kaaba
kaaba  •  24 Iulie 2010, 11:16

cine stie cam ce atacant sau atacanti o sa mai vina la rapid??sper sa vina cit mai repede ca incepe greul,sa nu patim ca anul trcut cind l-am luat pe gauracs pe ultima 100 de metri si nu a mai facut vizita medicala ....nu a jucat mai nimic

kuff
kuff  •  24 Iulie 2010, 10:23

Tot vorbim de atacanti, dar chiar nu observa nimeni ca intr-un 4-2-3-1, e nevoie de 2 inchizatori buni? In afara de Lazar, noi nu mai avem NICI UN inchizator de valoare. Grigore nu e stralucit, Herea nu se potriveste profilului, iar Alex Coman e inca necopt. Greu de inteles de ce nu s-a pastrat Matic. Era bun pe postul sau. Eu cred ca asta e adevarata criza la RAPID.

albvisiniu94
albvisiniu94  •  24 Iulie 2010, 10:16

Sburlea a fost cel mai bun ,a rezistat pana in ultimul minut,a alergat s-a batut,un mare atacant!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează