FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - CFR CLUJ, SÎMBĂTĂ, 20:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Croitoru nu vrea să fie stimulat de Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 martie 2008 00:00

Lăsat de Becali sub Pietricica, Marius Croitoru spune că nu-şi aşteaptă, sub nici o formă, fostul şef de la Steaua, pe Borzoghean, în zilele premergătoare meciului de sîmbătă. "De ce să vină Gigi Becali la Piatra Neamţ? Nu mă aştept şi nici n-aş vrea să am parte de o vizită a domniei sale aici. Nu-mi trebuie altă mobilizare pentru acest meci cu CFR-ul, decît cea de aici. Eu n-am venit pentru bani la Ceahlăul, ci cu sufletul pentru această echipă", declară Marius Croitoru. În opinia acestuia, mai importante decît toate bonusurile financiare promise în caz de reuşită contra CFR-ului, vor fi încurajările suporterilor nemţeni. Spectatori aşteptaţi sîmbătă seară la stadion într-un număr foarte mare. "Părerea mea este că la ce minunăţie de stadion există acum în acest oraş, fiecare reprezentaţie a Ceahlăului pe terenul propriu ar trebui să reprezinte o sărbătoare mare".


Despre duelul cu lidera la zi a Ligii 1, Marius Croitoru spune că Ceahlăul este pregătită. "Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte greu. Dar în acelaşi timp, suntem mobilizaţi, general, din toate punctele de vedere. Campionatul intern, în Romînia, a evoluat foarte mult faţă de cum era acum patru-cinci ani în urmă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  12 Martie 2008, 22:43

Orice spectacol ...costa! La tribuna 2-a 10lei e un pret rezonabil! Daca te consideri suporter vii la stadion, daca esti carcotas stai ...acasa! Sa nu regreti mai tarziu...Ceahlaul mai are atat de putine meciuri de jucat in liga 1!(numai 6jocuri). Vor urma ...multe campionate in LIGA 2-A!

 •  12 Martie 2008, 22:39

sambata seara se vor vedea adevaratii suporteri...adica cei ce vor veni la stadion! Cine nu vine la stadion e sugator de capete de poola!

 •  12 Martie 2008, 14:45

La ce pret se mai ridica un bilet la tribuna a 2-a ? Cand mai lasa si nea Stefan intrarea gratis ca nu-i vin mai mult de 3-4 mii de spectatori cu cfr, doar daca vin de la cluj 10 mii ! Face nea Jiji oferta in postul pastelui la discount 100% la belete ?! Daca nu o sa fie ca la teatru sambata seara.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează