FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN 5-3

CRONICA meciului Rapid - Gaz Metan 5-3 » EKG Giuleşti

Articol de - Publicat luni, 21 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2011 23:48

Rapidul a cîştigat după un meci nebun, interzis cardiacilor, şi a revenit în ceafa liderului Dinamo

Medieşenii nu cîştigaseră nici un meci la Bucureşti în toate celelalte 6 partide jucate de ei în Giuleşti şi aveau o medie de un gol pe meci. Aseară au intrat pe teren să contreazică tradiţia şi în primul sfert de oră s-ar fi zis că vor da cu ea de pămînt.
Giuleştenii s-au încălzit greu, iar elevii lui Pustai, antrenor ce s-ar fi aflat pe banca Rapidului, dacă Răzvan nu accepta în vară să revină, au început să zburde pe teren. Mai ales Pîrvulescu, care a scot ficaţii din Duarte. Trecuseră doar 8 minute cînd mijlocaşul stînga a centrat, iar Bud a reluat în poartă la o fază la care Marcos Antonio s-a blocat. Cinci minute mai tîrziu, o fază la indigo, însă de data asta vîrful împrumutat de la CFR a lovit bara, iar Bawab, atent, a trimis în plasa lui Coman.

Vezi aici imagini foto de la meci!

Şi a început cursa de urmărire a rapidiştilor, treziţi de cei 6.000 de suporterii care au ignorat gradele din termometru pentru a-şi susţine favoriţii. "Mamă, ce frig e în Giuleşti, hai Rapidul Bucureşti", au scandat fanii. Mai întîi, Herea a trimis peste poartă din centrarea lui Deac, apoi Surdu a ratat singur cu Vîtcă, din poziţie ideală! A fost nevoie de sclipirea de geniu a veteranului Pancu pentru ca bucureştenii să reintre în meci. Acesta a preluat cu capul o minge, apoi a marcat cu o foarfecă de la 16 metri! Aplauze la scenă deschisă! Uşor, uşor, alb-vişiniii au reuşit să găsească drumul spre poartă prin ceaţă, iar Ciucă face un gest prostesc, lovindu-l cu piciorul în cap pe Surdu. Penalty şi eliminare! Herea a executat cu mult sînge rece şi tabela arăta 2-2. Rapidul putea chiar să intre în avantaj la cabine, dacă Duarte nu trimitea pe lîngă în prelungiri!

Vezi aici cum s-a desfăşurat meciul liveTEXT!

La pauză, Răzvan l-a lăsat în vestiar pe Apostol şi, inspirat fiind, a apelat la fantezia lui Teixeira. Dar primul care o putea aduce în avantaj pe Rapid a fost Surdu, ţinta ironiilor de la tribuna I, dar şutul său bun din colţul lui "16" a fost respins de Vîtcă. Portarul Gazului l-a blocat şi pe neobositul Deac, dar nu a mai putut face nimic la execuţia lui Teixeira, care l-a umilit pe Lazăr cu o preluare şi a şutat din vole la colţult lung! 3-2 şi, cu 30 de minute înainte de final, Giuleştiul zîmbea din nou! Cu obiectivul realizat, giuleştenii nu s-au mai aruncat în atac, au jucat şi pentru spectatori şi s-au văzut egalaţi în minutul 80. Avram a fost faultat în careu de Bozovici, care a văzut şi "roşu", iar Bawab a transformat. Pînă la urmă, tradiţia s-a păstrat şi medieşenii rămîn în continuare fără punct luat în Grant, după ce Teixeira a reuşit "dubla" la o fază confuză, iar Pancone a mai strălucit o dată, marcînd de la 40 de metri în poartă lui Vîtcă ieşit în întîmpinarea rapidistului!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (196)
vadimrapidistu
vadimrapidistu  •  22 Noiembrie 2011, 18:14

intradevar numa rapidu poate face asa meciuri....de asta ii si asa iubita ei iti arata sa iubesti cu adevarat..multumesc rapidule pentru cea ce faci

swissboy
swissboy  •  22 Noiembrie 2011, 12:31

Rapid a castigat iar 3 puncte cu arbitrii!Ultimele 3 etape,arbitrii,i`au adus 9 puncte Rapidului!"La Tîrgu Mureş, Augustus Constantin i-a refuzat un penalty lui FCM cînd scorul era 0-0"apoi cu Astra au urmat gereseli de ale lui Cristi Balaj. "Centralul" a acordat eronat un penalty după o simulare a lui Surdu, după care n-a semnalizat henţ la Pancu în faza din care Rapid a făcut 3-2." iar acum l`a eliminat mult prea usor pe Ciuca,iar golul de 4-3,nu a fost mingea in poarta!!!""Nu isi merita locul din clasament!Ar trebui sa fie langa Steaua si Astra Ploiesti!!

many_steaua
many_steaua  •  22 Noiembrie 2011, 11:55
Postat de kily pe 22 Noiembrie 2011, 11:27

Incredibila hotie! Sunt rapidist de 35 de ani, de pe vremea Rapidului oropsit... Dar, ce face Copos anul asta este incredibil! Cumpara tot! Nimic nu iarta! A revenit la "bunele moravuri"... Nu a fost nici urma de 11 metri la paparuda de Surdu! Implicit, nici eliminare... Kovacs egaleaza si'i da si un om in plus lui Copos. Nu era suficient! Pentru ca era 3-3... Asa ca mai inventeaza un gol! Ofsaid mare + o minge ce nu trece linia portii! Deci, acest Kovacs isi bate joc SI de munca si eforturile acestor ardeleni minunati. Meciul asta mi'a amintit de Rapid-Pandurii din sezonul trecut. Arbitrii nu au nici frica, nici jena si nici bun'simt! Iar Craciunescu... SEFUL LOR!

Meciul asta mi'a amintit de Rapid- Dinamo 4-3, trucat ordinar de țigani, ca sa nu retrogradeze și Cămătaru sa mai fure o Gheata de Aur. Cine vorbește de onoare și morala, Rapidul care a colaborat cu Securitatea, ca sa nu retrogradeze. asta este stilul țiganului care te fura din buzunar, pasează mortul la alta cioara și apoi striga Hotii.

Vezi toate comentariile (196)
Comentează