FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - RAPID 0-0

VIDEO Adrian Mutu, agresiv după meciul cu Mioveni: „Voi numiți egalul pas greșit, haideți să nu exagerăm! Am fost dezavantajați de arbitraj!”

CS Mioveni și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 26 din SuperLigă. Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul giuleștenilor, a dat vina pe ghionion și pe arbitraj. +14   FOTO
CS Mioveni și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 26 din SuperLigă. Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul giuleștenilor, a dat vina pe ghionion și pe arbitraj.

Articol de , , - Publicat vineri, 17 februarie 2023 22:30 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 23:32

CS Mioveni și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 26 din SuperLigă. Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul giuleștenilor, a dat vina pe ghinion și pe arbitraj. 

Kovacs, chemat la VAR pentru o fază greșită » MM, Nistor și Chipciu se revoltă: „E penibil! În România trebuie să ieși și să țipi!” + „ Erau niște penalty-uri de închisoare”
VAR
Kovacs, chemat la VAR pentru o fază greșită » MM, Nistor și Chipciu se revoltă: „E penibil! În România trebuie să ieși și să țipi!” + „ Erau niște penalty-uri de închisoare”

Adrian Mutu, după CS Mioveni - Rapid 0-0: „Am fost dezavantajați clar de arbitraj!”

„Voi egalul îl numiți pas greșit... azi am dominat meciul, am avut ghinion mare, penalty ratat. E adevărat, în prima repriză am intrat cam pe vârfuri, dar în partea secundă am arătat bine. 

A fost și penalty-ul acela discutabil, nu poți repeta de o asemenea manieră. Vedem foarte multe astfel de faze la televizor și nu se repetă. Am avut și un penalty la Ioniță. Cred că am fost dezavantajați clar de arbitraj astăzi.

Nu mă îngrijorează lipsa de eficacitate. Eram îngrijorat dacă nu am fi ajuns acolo. Se mai întâmplă să ratezi, sunt seri și seri. Lui Dugandzic nu avem ce să îi reproșăm, golurile lui ne-au adus aici, să ne îndeplinim obiectivul. Știam că e afectat de moment, de asta l-am și schimbat. Am zis să vin cu Luckassen, cu mentalitate proaspătă, cu forța de a marca.

Cum am spus, suporterii au fost aproape de el. Suporterii i-au strigat numele la final. Evident, au fost și critici. Avem cu toții dorința asta nebună de a câștiga meciurile, dar și criticile sunt bune. Trebuie să mergem înainte și să devenim mai buni”, a spus Adrian Mutu la Orange Sport. 

O înfrângere și un egal nu înseamnă că Rapid e într-un moment prost. A fost o săptămână ciudată după eșecul cu FCU Craiova. Haideți să nu exagerăm. Eu vă înțeleg pe dumneavoastră, să mă înțelegeți și voi pe mine
- Adrian Mutu, antrenor Rapid

VIDEO. Marko Dugandzic, dus de Adrian Mutu în fața galeriei Rapidului

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Sabău, deznădăjduit după finalul dramatic din Chindia - U Cluj: „Așa se întâmplă mereu la noi”

Iosif Rotariu se întoarce în fotbal » Clubul la care va activa + ce foști internaționali l-au convins să accepte oferta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
21saonu
21saonu  •  18 Februarie 2023, 12:55
Postat de cirus11 pe 18 Februarie 2023, 12:09

Daca sunt fazele pe care le cred eu: la prima faza este penalty, il secera. Probabil arbitrul a gandit ca nu influenteaza faza. Are dreptate dar nu conteaza, daca mingea e in joc se da penalty. In a doua repriza, daca e faza cand cade rapidistul fiind presat din spate... nu e absolut nimic. Hai sa fim seriosi, se arunca in bazin, nu e nici tragere serioasa, nici piedica.

Pai au aratat faza de cateva ori la digi...toti au fost de acord ca e penalty...il trage din spate...despre ce vorbim,ii luase clar fata si mingea venea la el,ramanea singur cu portarul...inteleg ura asta pe care o aveti fata de rapid,dar fiti obiectivi...va ajuta in viata...daca se dadea penaltyul din minutul 6 altul era cursul jocului

cirus11
cirus11  •  18 Februarie 2023, 12:09
Postat de 21saonu pe 18 Februarie 2023, 07:28

Da...erau in careu 4 jucatori de la mioveni si unul de la rapid in spatele lor...daca rata primul penalty ma intreb daca s ar fi repetat....si celelalte 2 penaltyuri clare in minutul 6 si 63 ce facem cu ele?...nu se mai pun?...ca tot urlau toti babuinii ca rapid e ajutata de arbitrii....cred ca 90 % din arbitrii ar fi lasat primul gol,la toate penaltyurile,cel putin la noi kn romanica se intra in careu...daca incomoda cu ceva portarul sau apara portarul si venea un fotbalist de la rapid si marca atunci se putea anula...s a vazut tenta arbitrajului la mai multe faze,il astept pe "baciul" sa iasa si sa spuna cum e "avantajata" rapid...nu e prima oara cand ni se anuleaza goluri aiurea campionatul asta

Daca sunt fazele pe care le cred eu: la prima faza este penalty, il secera. Probabil arbitrul a gandit ca nu influenteaza faza. Are dreptate dar nu conteaza, daca mingea e in joc se da penalty. In a doua repriza, daca e faza cand cade rapidistul fiind presat din spate... nu e absolut nimic. Hai sa fim seriosi, se arunca in bazin, nu e nici tragere serioasa, nici piedica.

remarque
remarque  •  18 Februarie 2023, 10:51

a ajuns Rapidul sa se planga de arbitraje. Pe vremuri aveau dreptul sa o faca, au fost furati, dar in ziua de azi, sunt favorizati de arbitri la fiecare meci. Ok, esti o echipa importanta in Romania, ar trebui sa demonstrezi ca ai valoare si sa ai demnitatea sa pierzi cand nu esti in stare sa fii mai bun decat adversarul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează