FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

CS U transferă de la rivali » A pus ochii pe un mijlocaş de la o echipă de top din Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2015 15:38

CS U Craiova caută să transfere jucători pentru sezonul următor şi s-a orientat spre un fotbalist din Liga 1.

După ce l-a achiziţionat deja pe fundaşul central Apostol Popov, oltenii doresc să mai aducă la CSU un mijlocaş, mai ales că situaţia lui Pablo Brandan este incertă, argentinianul fiind ademenit de Steaua.

Iar mijlocaşul aflat în atenţia Băniei este căpitanul Petrolului, Laurenţiu Marinescu, 30 de ani, care studiază varianta de a ajunge în tricoul alb-albaştrilor.

Marinescu a bifat 22 de meciuri în sezonul trecut în Liga 1 pentru prahoveni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Iunie 2015, 00:16

alta epava de fotbalist

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  10 Iunie 2015, 20:53
Postat de valu4ever pe 10 Iunie 2015, 16:28

e bine ca,cauta fotbalisti de perspectiva trecuti de 30 de ani...marinescu alearga mul e tare!

joca doua meciuri in tur, dupa care va fi in recuperare pt. restu; campionatului. se mai vindea si de ploiestean, de petrolrolist de formatie. capitanul ~! mai lefegiu ca strainii. petrolul a avut jucatori adevarati, mai buni, in strainii adusi, asa zisii lefegii. aia, cel putin sunt profesionisti, lucreaza pe baza de contract, pe care'l respecta. romanii sunt cel mai dificil de lucrat cu ei. s'a vazut si la fcsb, in retur, cand si'au bagat toti coada in treaba lui galca. arla a spus tot, depsre ce a fost marea familie, fcsb.

stefan..
stefan..  •  10 Iunie 2015, 19:53

Din pacate, se pare ca si sezonul urmator va fi unul ratat pentru ca nu se va aduce antrenor adevarat. Si nu o clasare onorabila ar fi problema pentru ca avem jucatori valorosi, jocul la ciupeala al “autobazei” lui Cartu va mai incurca ceva adversari si, pentru linistea situatiei, se va mai apela si la ceva blaturi. Ca si in campionatul trecut. Amatorii din fruntea clubului uita ceva: suporterii se reintorsesera la echipa inca din liga a doua, dar deciziile bolnave de a da echipa pe mana unor antrenori mediocri (Gane, Cartu) au dus la niste tribune aproape pustii. Din pacate, actualii conducatori calca ape urmele lui Mititelu si vor plati la fel ca acesta. N-ar fi exclus sa asistam la o noua campanie “Nimeni la meci!” Treziti-va, amatorilor!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează