FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

A fost ședință în vestiarul Universității Craiova! Reacție fermă: „Nu mai vorbim de titlu, e departe!”. Ce spun jucătorii despre demiterea lui Papură

A fost ședință în vestiarul Universității Craiova! Reacție fermă: „Nu mai vorbim de titlu, e departe!”. Ce spun jucătorii despre demiterea lui Papură
A fost ședință în vestiarul Universității Craiova! Reacție fermă: „Nu mai vorbim de titlu, e departe!”. Ce spun jucătorii despre demiterea lui Papură

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 12:28 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 12:58

Alexandru Crețu, 31 de ani, a mărturisit că a fost ședință în vestiarul Universității Craiova după meciul pierdut cu Petrolul (1-3) și a povestit suporterilor care este atmosfera la echipă și cum vor jucătorii să-și revină în lupta pentru campionat

Dezamăgire din nou în rândul suporterilor Universității Craiova! Echipa lui Corneliu Papură și Dragoș Bon a pierdut acasă în fața Petrolului, 1-3, iar galeria și spectatorii au reacționat negativ în ultima parte a meciului, scandând "Demisia", "Rușine să vă fie!" și "Sunteți penibili!". Încă din momentul în care Petrolul conducea cu 2-0, reproșurile nu s-au încheiat nici după reușita din penalty a lui Kurtic, au continuat când echipa a venit în fața galeriei.

Suporterii au cerut conducerii impunerea unui alt antrenor, Corneliu Papură nu este pe placul galeriei. A fost din nou ședință în vestiarul echipei, șefii, în frunte cu Mihai Rotaru, sunt supărați de faptul că formația are o singură victorie în ultimele 5 partide oficiale, în Cupă și în campionat, în rest, trei remize și un eșec. CSU Craiova este pe locul 4 acum, la 8 puncte de liderul FCSB.

HAOS în Bănie! Suporterii n-au mai rezistat: „Rușine să vă fie! Demisia!”
CSU CRAIOVA - PETROLUL
HAOS în Bănie! Suporterii n-au mai rezistat: „Rușine să vă fie! Demisia!”

Alexandru Crețu despre o eventuală demitere a lui Corneliu Papură: "Cei din conducere vor analiza situația și vor lua o decizie"

"Am mii de gânduri, este o seară tristă, seară neagră pentru noi. Nu-mi explic. Este în familia noastră, trebuie să o reglăm neapărat. I-am dezamăgit din nou, fanii chiar ne-au susținut până în minutul 60, nu ne așteptam să fie alături de noi.

Sunt cuvinte grele, aruncate la adresa echipei. Așa e la fotbal, când perioada e rea. Despre demisie nu vreau să comentez, nu e treaba mea. Cei din conducere vor analiza situația și vor lua o decizie. Nu pot răspunde eu dacă e nevoie de un antrenor! Cei din conducere trebuie să analizeze.

Ședințe în vestiar sunt după fiecare meci, trebuie să ne spunem ofurile, e normal să ne spunem ce-am greșit. Trebuie să muncim mai mult, să ne dăruim mai mult, să nu ne ascundem după cuvinte", a declarat Alexandru Crețu. 

7selecții are Alexandru Crețu la prima reprezentativă

Juveții își fac curaj singuri: "Victorie la Rapid și ne mai ștergem din păcate"

Chiar dacă specialiștii TV au spus clar că Alexandru Crețu nu trebuie să lipsească din primul 11 al juveților, internaționalul a fost introdus pe teren abia la 0-1, în minutul 58, în locul lui Roguljic.

Pentru olteni urmează deplasare în Giulești, cu Rapid, apoi meci la Arad cu UTA în Cupă și ultima rundă a turului sezonului regulat, derby local pe teren propriu cu FCU Craiova.

"Nu mai vorbim de titlu. Am vorbit de la începutul campionatului, să lăsăm Craiova să joace fotbal și vedem ce-o fi. E departe titlul, e departe!

Nu avem timp să ne plângem, trebuie să ne punem pe picioare. Cu o victorie la Rapid, ne mai ștergem din păcate. Trebuie să fim constanți în rezultate bune", a mai comentat fotbalistul.

E greu să spunem ce ne-ar trebui, e nevoie de o analiză internă. Dacă scoteam un rezultat de egalitate... Aici, e presiunea rezultatelor, uneori, artificială. Nu suntem chiar jos, locul 10, suntem destul de bine în clasament
Alexandru Crețu, mijlocaș Universitatea Craiova

3goluri în 13 etape a înscris Crețu pentru olteni în acestă ediție

Citește și alte știri:

EXCLUSIV / VIDEO Președintele din Liga 1 n-are dubii: „FCU este continuatoarea Științei! Am jucat la Craiova și nu mă identific cu CSU”

exclusiv Dinamo, descoperită! Cât mai are Burcă de așteptat până să se bazeze din nou pe un om-cheie

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
andreit
andreit  •  24 Octombrie 2023, 23:24

Victorie la Rapid? ce filme au :))

eunescu09
eunescu09  •  23 Octombrie 2023, 21:57

Ma uit la meciul CFR - Otelul și ma întreb dacă Mitrita, Ivan, Curtic și celelalte *** de la Craiova se uita și ei. Priviți atitudinea băieților lui Dorinel Munteanu și comparați cu ce se joaca la Craiova. O diferență de implicare și dorinta ca de la cer la pământ. Ma refer strict la atitudine. Mitrita, te uiți și tu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  23 Octombrie 2023, 20:40
Postat de Nea.Marin pe 23 Octombrie 2023, 18:23

Amuzament maxim la Moqosoaia :)))) Rusinicaaaa na na na

Rușine să-ți fie ție ca murdărești un nume emblemă al Olteniei. Ești un mare..... Un mare *** cu ochii. Dacă ești tare Dă-ți numele real. Nea Marin era acum cu universitatea și nu *** lui Mititelu ca tine. Nu ma face sa spun mai multe

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează